Jaf ca-n filme la o bancă în Vancouver. Doi atacatori au fost ucişi, şase poliţişti au fost răniţi

Doi jefuitori au fost ucişi, iar şase poliţişti au fost răniţi într-un jaf armat la o bancă, în vestul Canadei, anunţă autorităţile locale, care caută un al treilea eventual suspect.

29 iun. 2022, 09:39
Jaf ca-n filme la o bancă în Vancouver. Doi atacatori au fost ucişi, şase poliţişti au fost răniţi

Membrii trupelor speciale au ajuns la fața locului la Banca Montreal din Sanic, de pe insula Vancouver, în apropiere de granița cu statul american Washington, unde suspecții erau „înarmați puternic”, iar primele informații sugerează şi că purtau veste antiglonț. Deocamdată nu există mai multe informații despre atacatori, dar se ştie că doi dintre ei au fost ucişi, iar șase polițiști au fost transportați la spital cu răni suferite prin împușcare, unii dintre ei în stare gravă.

Casele și firmele aflate în imediata apropiere a locului incidentului au fost evacuate, din cauza prezenței unui potențial dispozitiv exploziv într-un vehicul asociat suspecților”, a transmis poliţia, într-un comunicat.

Premierul Justin Trudeau a reacţionat imediat şi a scris pe Twitter că a este „șocat și întristat” de violențele din Vancouver.

Poliția a crezut inițial că un alt suspect ar putea fi încă în libertate, totuși, după o percheziție extinsă a zonei a transmis că nu a găsit niciun indiciu cu privire la un al treilea suspect.

Citeşte şi Radu Banciu, derapaj la adresa tatălui Emmei Răducanu: „Cred că dăduse un jaf la o bancă, s-a împrietenit cu ăia din Casa de Papel. Aşa a ajuns finanțist”

Citeşte şi Jaf de proporţii în Brazilia. Tâlharii au spart trei bănci, au deschis focul asupra poliţiştilor şi au omorât mai multe persoane