Jaf de 60 de secunde la o sală de jocuri. Hoții i-au amenințat pe angajați cu un pistol și au fugit cu 7.500 lei

Jaf armat în surprins de camere într-o sală de jocuri din orașul Chișineu-Criș, județul Arad! Doi bărbați cu cagule și mănuși au dat lovitura în doar 60 de secunde. I-au amenințat pe cei doi clienți din sală și pe angajată cu un pistol, i-au pus în genunchi și au fugit cu 7.500 de lei. Indivizii sunt căutați de polițiști.

15 mai 2023, 09:42
Jaf de 60 de secunde la o sală de jocuri. Hoții i-au amenințat pe angajați cu un pistol și au fugit cu 7.500 lei

Jaf armat de 60 de secunde la o sală de jocuri din orașul Chișineu-Criș, județul Arad. Atacul a fost surprins de camerele de supravechere din incinta sălii de jocuri.

Astfel, în imagini se văd cei doi bărbați intrând în sala de jocuri de noroc. Cei doi hoți poartă haine negre, au cagule pe față și mănuși pe mâini. În momentul jafului, în sala de jocuri se aflau și doi clienți. Tot în imaginile surprinse de camere se văd la un moment dat doi clienți amenințați de hoți și care ridică mâinile la îndemnul lor și se așează în genunchi.

Citește și: Metoda prin care o femeie din Arad a reușit să fure de 10 ori dintr-un supermarket. ”E cea mai pricepută. Nu am reușit să o prind!”

Ulterior, în celelalte imagini hoții sunt observați la casierie, unul dintre ei urcând peste pult, pentru a putea ajunge la bani, în timp ce casierul ridică mâinile, scrie specialarad.ro.

Hoții au reușit să fugă cu 7.500 lei, bani pe care i-au pus într-un rucsac.

Citește și: Tânără de 29 de ani, lovită de ambulanţă pe trecerea de pietoni, în Sectorul 4 al Capitală. Alt tânăr de 24 de ani, mort într-un accident cumplit în Sibiu

Cei doi hoți de la sala de jocuri nu au fost identificați și prinși până la acest moment, polițiștii efectuând cercetări în acest sens.