Jay Leno a suferit „arsuri grave” la faţă, după un incendiu la vila sa

Jay Leno a fost spitalizat duminică, 13 noiembrie, după ce un incendiu a izbucnit în garajul său din Los Angeles, şi va avea nevoie de două săptămâni de pauză

14 nov. 2022, 22:33
Jay Leno a suferit „arsuri grave” la faţă, după un incendiu la vila sa

Starul de televiziune Jay Leno dar este în stare stabilă în urma unui incendiu cu benzină, a confirmat fosta gazdă „ The Tonight Show ” pentru revista Variety.

Jay Leno a spus într-o declarație: „Am avut niște arsuri grave de la un incendiu cu benzină. Sunt bine. Am nevoie doar de o săptămână sau două să mă repun pe picioare.”

Potrivit Daily Mail, Jay Leno a anulat un spectacol pe care urma să îl susțină în Las Vegas duminică, după ce organizatorii evenimentului au dezvăluit că a suferit o „urgență medicală gravă”.

Se pare că una dintre mașini a izbucnit în flăcări și l-a lăsat pe Leno cu arsuri pe față. Leno a fost dus la Grossman Burn Center pentru a fi tratat.

Elon Musk vrea să fie nemuritor. Noul Nostradamus spune despre miliardar că este în căutarea „elixirului vieții”

Știrile despre sănătatea lui Leno au fost raportate pentru prima dată de revista People. Comediantul urma să participe duminică la o conferință financiară în Las Vegas, dar a trebuit să-și anuleze apariția din cauza unei „urgențe medicale grave”. Arsurile faciale ale lui Leno nu au fost dezvăluite la momentul respectiv.

În ultimii ani, Leno s-a exprimat sincer cu privire la colesterolul său ridicat. Vestea unei „urgențe medicale serioase” i-a determinat pe mulți fani să creadă că Leno avea o problemă de sănătate legată de colesterolul său. Într-un videoclip postat în 2019, Leno și-a încurajat adepții să facă controale de rutină pentru colesterol.

Leno i-a succedat lui Johnny Carson în calitate de gazdă a emisiunii „The Tonight Show” de la NBC, pe care l-a găzduit inițial din 1992 până în 2009. Leno a părăsit concertul pentru a-și începe propriul său talk show NBC, „The Jay Leno Show”, cu Conan O’Brien. în calitate de noua gazdă a „The Tonight Show”.

Doliu uriaş pentru teatrul şi filmul românesc. Florin Piersic: „Mi-e greu că te-am pierdut”

În afara „The Tonight Show”, Leno și-a lansat serialul CNBC „Jay Leno’s Garage” în 2015. Show-ul a durat șapte sezoane și 88 de episoade până acum.