Jean Paler a fost părăsit de iubită

După doi ani de relaţie, Jean Paler s-a despărţit de iubită, fix cu o zi înainte de aniversarea lui. Motivul? Flirturile femeii cu mai mulţi bărbaţi pe reţelele de socializare. „A ales curvăsăraia de pe internet. Mi-a mâncat 2 ani din viaţă şi, la vârsta mea, contează!”

RomaniaTV.net
17 ian. 2015, 19:52
Jean Paler a fost părăsit de iubită

Despre viaţa sentimentală a lui Jean Peler se ştiu foarte puţine lucruri. Discret din fire, actorul nu vorbeşte foarte mult despre iubirile sau despre femeile din viaţa lui. Spaynews a aflat detalii incredibile despre ultima relaţie, încheiată cu doar câteva zile înainte de sărbători, mai exact, pe 16 decembrie. Erau împreună de 2 ani şi încercau să contruiască o legătură frumoasă, chiar dacă el era la Sinaia şi ea la Bucureşti. La început vizitele şi întâlnirile erau foarte dese. Până într-o zi, când totul s-a schimbat.

La început a fost bine, venea la Sinaia în fiecare weekend. De vreo 6 luni, s-a schimbat. Nu mai avea timp, nu mai putea, avea tot felul de treburi. În realitate, lucrurile stăteau altfel. Ea îşi găsise alte procupări. Stătea pe reţelele de socializare toată noaptea şi curvăsărea. Asta este o nouă metodă de comunicare. Mie-mi spunea că se bagă la somn şi câteva ore mai târziu o găseam conectată. Când mi-am dat seama de ce face, am confruntat-o, nu avea cum să mă contrazică, aşa că i-am spus că anulez toate planurile pe care le făcusem pentru Sărbători şi, cu o zi înainte de ziua mea de naştere, ne-am despărţit”, a povestit Jean Paler.

Despărţire cu SCANDAL în showbiz: „Stătea pe reţelele de socializare toată noaptea şi curvăsărea”