Jean Paler, de nerecunoscut! Boala gravă de care suferă a lăsat urme adânci pe chipul lui. Cum arată acum

Jean Paler a ajuns de nerecunoscut, după ce boala gravă de care suferă a lăsat urme adânci pe chipul lui. Cu toate că a încărunţit și a slabit, Jean Paler nu şi-a pierdut zâmbetul molipsitor, care l-a făcut celebru.

RomaniaTV.net
04 feb. 2020, 13:15

Jean Paler a acceptat invitația de a apărea într-o emisiune de la Antena Stars și s-a fotografiat cu Majda Aboulumosha. Semnele bolii cu care a fost diagnosticat sunt destul de vizibile, el a albit și și-a lăsat barbă… Însă zâmbetul molipsitor nu a dispărut de pe fața lui.

Citeşte şi: Jean Paler, internat de urgenţă la FUNDENI. Celebrul comic suferă de o BOALĂ TERIBILĂ

“(…) cu frumoasa Majda («Agenția VIP»)”, a scris actorul pe contul său oficial de Facebook.

 

Jean Paler, probleme cu inima

Problemele de sănătate ale lui Jean Paler au apărut în urmă cu mai bine de şase ani, când a suferit un infarct iar de atunci inima sa s-a degradat puțin câte puțin. În primăvara anului trecut, Jean Paler a ajuns la spital, la nici două luni după ultima intervenție chirurgicală.

“Am mers să fac un set de analize, pentru că mă simțeam foarte slăbit. Nu mai eram în vână și cum sunt eu de felul meu. Nici să mănânc nu-mi mai venea. Cardiologul mi-a spus că sunt terminat. Doctorul mi-a spus că inima mea nu mai funcționează decât 30%.

Mi-a zis că trebuie să mă trimită urgent să mă internez. (…) Eu pot muri oricând. Au venit salvările la mine, m-au scos cu pompieri din casă. Nimeni nu mi-a zis că sunt jale cu inima”, a explicat Jean Paler în timpul unor declarații oferite anul trecut.

Citeşte şi: Ritualul şocant al lui Jean Paler în fiecare noapte de Revelion. „Se retrage într-un colţ şi…..” FOTO