Jean Paler, din nou internat în spital. Marele actor trece prin momente dificile: „Am 9 stenturi și un fibrilator. Fac colecție”

Jean Paler, în vârstă de 70 de ani, trece prin momente dificile. Actorul va fi internat din nou în spital, din cauza problemelor cardiace.

12 nov. 2023, 19:57
Jean Paler, din nou internat în spital. Marele actor trece prin momente dificile: „Am 9 stenturi și un fibrilator. Fac colecție”
Jean Paler va fi internat din nou în spital. Actorul are deja 9 stenturi pe inimă

Jean Paler va fi din nou internat în spital. Actorul are deja nouă stenturi la inimă, iar ultima vară a petrecut-o mai mult prin spitale. Artistul își dorește foarte tare să revină pe scenă, fiind foarte apreciat pentru umorul său,

„Acum sunt acasă după trei luni de spitale. Am fost internat în cinci spitale iar ultimul a fost la Fundeni. Mai mult m-au plimbat decât m-au tratat doctorii. Pe 28 noiembrie, luna asta, urmează să mă internez iar. Acum iau tratament, mi-au dat doctorii tratament și vor să vadă ce efect are. Acum trei săptămâni mi s-au mai pus la inimă încă două stenturi, a fost destul de grea operația. Acum am 9 stenturi și un fibrilator. M-am găsit să fac colecție de stenturi pentru că atunci când eram copil făceam colecție de timbre”, a declarat Jean Paler pentru Click!.

Citește și: Jean Paler, sceptic cu privire la majorarea pensiilor: „Le-aș propune politicienilor români să trăiască, măcar o lună, din acești bani, din pensia mea de 1.500 de lei”

Actorul trebuie să ia 18 pastile zilnic, iar una dintre cele mai mari provocări pentru acesta este să nu se streseze.

„Momentan, după externare, stau în pat, iau medicamente la ore fixe și încerc pe cât de mult posibil să evit stresul. Dimineața iau opt pastille dimineața, la prânz cinci pastille și seara tot cinci pastille. În total sunt 18 pastile pe care le iau pe zi. Momentan sunt în recuperare pentru că cele două stenturi sunt corpuri străine în organism și trebuie să se obișnuiască corpul cu ele”, mai spune Jean Paler.

Citește și: Cum a reușit Jean Paler să slăbească peste 20 de kilograme într-un timp record. ”De la 130 de kilograme, am ajuns la 108 kilograme”

Jean Paler primește o pensie de doar 1.500 de lei, după zeci de ani de muncă. Artistului nu îi convine acest lucru, pentru că cei mai mulți bani se duc pe medicamente. Acesta le-a aruncat și o provocare politicienilor – să trăiască din pensia lui.

„Nu cred că îmi vor majora pensia, în ultima vreme nu am primit niciun leu în plus, par promisiuni deșarte. Nici măcar nu mă sună să mă întrebe: ”Nu doriți să vă mărim pensia?”. Le-aș propune politicienilor români să trăiască, măcar o lună, din acești bani, din pensia mea de 1.500 de lei, din care trebuie să achite facturile și medicamentele, plus mâncarea. Vă garantez eu, că, după o săptămână, ar avea frigiderul gol. Cu siguranță, ar fugi din țară!”, a  spus actorul