Jean Paler, sceptic cu privire la majorarea pensiilor: „Le-aș propune politicienilor români să trăiască, măcar o lună, din acești bani, din pensia mea de 1.500 de lei”

Guvernul a anunţat majorarea pensiilor în două tranșe în 2024. În ianuarie, adaprarea la inflație, ceea ce însemană o creștere de aproximativ 14%, și în septembrie, după recalculare, în funcție de datele personale ale fiecăruia.

11 nov. 2023, 18:29
Jean Paler, sceptic cu privire la majorarea pensiilor: „Le-aș propune politicienilor români să trăiască, măcar o lună, din acești bani, din pensia mea de 1.500 de lei”
Cum a reușit Jean Paler să slăbească peste 20 de kilograme într-un timp record.

Jean Paler are o pensie rușinoasă după o viață de muncă. Celebrul actor român dezvăluie în cadrul unui interviu cum se descurcă cu pensia pe care o primește de la statul român.

Jean Paler a ajuns din nou pe masa de operaţie. Ce i-au transmis medicii după ce i-au montat încă două stenturi la inimă
1500 de lei sunt banii pe care acesta trebuie să și-i organizeze pentru a face față cheltuielilor, astfel că el trimite și un mesaj clasei conducătoare, pe care o provoacă la traiul cu banii pe care îi primește el, după zeci de ani munciți.

 

„Nu cred că îmi vor majora pensia, în ultima vreme nu am primit niciun leu în plus, par promisiuni deșarte. Nici măcar nu mă sună să mă întrebe: ”Nu doriți să vă mărim pensia?”. Le-aș propune politicienilor români să trăiască, măcar o lună, din acești bani, din pensia mea de 1.500 de lei, din care trebuie să achite facturile și medicamentele, plus mâncarea. Vă garantez eu, că, după o săptămână, ar avea frigiderul gol. Cu siguranță, ar fugi din țară!”, a  spus actorul, notează Playtech Știri.

Totodată, Jean Paler s-a confruntat și cu probleme de sănătate, astfel că va trebui să drămuiască și mai bine banii pe care i-a menționat. Astfel, actorul a mai punctat în trecut că este foarte dezamăgit de situația actuală, mai ales când vine vorba despre comercializarea umorului în România.
Clipe de coșmar pentru Jean Paler. Actorului i-au dispărut banii de pe card: ”Sunt într-o situație disperată. Nu mai am cuvinte”
„Sunt foarte dezolat și supărat că am ajuns aici! Am ani mulți în spate de teatru și enorm de multe spectacole, de ordinul sutelor poate miilor jucate cu public în picioare și care nu mă lasă să ies din scenă, ceea ce se întâmplă și acum la mare. Dar nu sunt folosit și nu mi se acordă atenție la adevărata mea așa-zisă valoare. Umorul de calitate se caută la greu, dar pe toți nu îi interesează decât să facă bani din tot felul de alte genuri, numai de umor nu! Nu se vrea calitate! Cantitate financiară! Nu vreau să supăr pe nimeni, cu mesajul meu, mai bine să mă retrag și să-mi văd de cât îmi mai oferă Dumnezeu de trăit. În rest, sunt tras pe dreapta, ca trenurile pe linia moartă”, a declarat Jean Paler pentru impact.ro.

Pentru că o problemă nu vine niciodată neînsoțită, actorul s-a mai confruntat și cu un posibil furt, atunci când a realizat că „cineva” a operat tranzacții cu cardul său bancar.

„Dragi prieteni, sunt într-o situație disperată, dacă este cineva care mă poate îndruma sau lămuri cu ce s-a întâmplat, v-aș fi recunoscător. Pur și simplu îmi verificam aplicația mobilă unde am un cont deschis și mi-au apărut acum aceste tranzacții făcute. Să îmi fi fost oare spart contul? Eu nu am făcut nicio tranzacție online, în ultimele zile, nu mi-am pus datele cardului pe nicio platformă și nu le-am oferit nimănui. Este inadmisibil așa ceva! Nu mai pot avea liniște până nu aflu ce s-a întâmplat”, a scris actorul pe rețelele de socializare.

Ministerul Muncii a transmis, joi seară, după aprobarea noii legi a pensiilor, că vor fi recalculate pensiile tututor celor peste 4,7 milioane de beneficiari. Noua lege corectează ”inechităţile dintre cei care au muncit la fel dar au ieşit la pensie în ani diferiţi”.