Jeffrey Epstein, bărbatul vinovat pentru divorțul dintre Melinda și Bill Gates: „Era răul întruchipat. Am avut coșmaruri în legătură cu el”

Melinda Gates a dezvăluit că asocierea lui Bill Gates cu Jeffrey Epstein, acuzat de pedofilie, a fost unul dintre factorii care au dus la divorțul de miliardar.

01 feb. 2023, 12:11
Jeffrey Epstein, bărbatul vinovat pentru divorțul dintre Melinda și Bill Gates: „Era răul întruchipat. Am avut coșmaruri în legătură cu el”
Epstein, motivul separării dintre Bill și Melinda Gates

Melinda și Bill Gates au anunțat în 2021 că divorțează, după 27 de ani de căsnicie. Se pare că pedofilul Jeffrey Epstein a avut și el o legătură semnificativă cu separarea celor doi. Imediat după anunțul despărțirii au apărut acuzații despre infidelitatea lui Bill cu o angajată a Microsoft.

Melinda Gates a dezvăluit informații despre relația fostului ei soț cu Epstein, condamnat pentru pedofilie. Ea a povestit cum, în timpul unei întâlniri dintre ea și cei doi bărbați, a simțit că se află în prezența „răului întruchipat”.

„Am regretat din secunda în care a intrat pe ușă”

Așa cum am spus, nu este un singur lucru, au fost mai multe lucruri. Dar nu mi-a plăcut faptul că a avut întâlniri cu Jeffrey Epstein… (…) Am regretat asta (n. Că l-a cunoscut) din secunda în care a intrat pe ușă. Era detestabil. Era răul întruchipat. Am avut coșmaruri în legătură cu el după aceea.Așa că, știți, mi se rupe inima pentru aceste femei tinere, pentru că așa m-am simțit și eu, iar eu.sunt o femeie mai în vârstă. Doamne, mă simt groaznic pentru aceste tinere… A fost îngrozitor”, 

a declarat fosta soție a miliardarului Bill Gates, potrivit trendingpoliticnews.com.

Citește și: Detalii șocante din scandalul sexual în care a fost implicat Bill Gates ies la iveală după 10 ani. Discuția secretă dintre miliardar și directorii Microsoft

Relația dintre Bill Gates și Jeffrey Epstein

Bill și Jeffrey s-au întâlnit prima oară în ianuarie 2011. La acea vreme, fondatorul Microsoft le-a transmis un e-mail colegilor săi în care vorbea despre stilul de viață „extrem de diferit și oarecum intrigant” al lui Epstein, spunând că lui nu i s-ar potrivi. Cei doi s-au revăzut în mai 2011 și au fost fotografiați alături de James E. Staley, care la acea vreme era cadru superior al JPMorgan.

Patru ani mai târziu, Epstein a fost condamndat la închisoare după ce i-a cerut unei minore să întrțină relații sexuale cu el. Potrivit The Daily Beast, Bill Gates și Melinda s-au întâlnit cu bărbatul condamnat la conacul său din Upper East Side.

În 2018 au fost mediatizate întâlnirile lui Gates cu Jeffrey din avionul privat al celui din urmă, devenit celebru după ce s-a aflat că era proiectat în așa fel încât invitații să poată întreține relații sexuale cu fete minore puse la dispoziție de pedofil.

Jeffrey a murit la 10 august 2019, în Centrul Corecțional din New York, unde era închis pentru acuzații de trafic sexual de minori. În septembrie 2019, Bill a renegata relația de prietenie cu acesta: „Nu am avut nicio relație de afaceri sau prietenie cu el”, lucru care s-a dovedit a fi fals.

Citește și: Valul de concedieri din Big Tech îi trimite pe foştii angajaţi la psiholog. Google a disponibilizat şi toţi cei 27 de kinetoterapeuţi

Au divorțat după 27 de căsnicie

La doi ani după moartea lui Epstein, Bill și Melinda au anunțat, într-o declarație comună, că au divorțat. Motivul invocat de aceștia a fost dispariția iubirii odată cu trecerea anilor.

„În ultimii 27 de ani, am crescut trei copii incredibili și am construit o fundație care lucrează în întreaga lume pentru a permite tuturor oamenilor să ducă o viață sănătoasă și productivă.

Continuăm să împărtășim credința în această misiune și vom continua să lucrăm împreună la fundație, dar nu mai credem că putem să ne dezvoltăm împreună ca și cuplu în următoarea etapă a vieții noastre”, au transmis cei doi.