Jennifer Aniston, declaraţie după ce s-a întâlnit cu Brad Pitt: „Îmi doresc un copil”

Jennifer Aniston, în vârstă de 51 de ani, a declarat într-un interviu rar, că vede copii în viitorul ei, asta după întâlnirea cu fostul ei soţ, Brad Pitt. 

RomaniaTV.net
12 feb. 2020, 09:59

„Nu mă pricep să descriu viitorul, însă aud oceanul, văd oceanul, aud râsete, văd copii alergând, aud gheață într-un pahar, simt mâncare proaspăt gătită”, a declarat aceasta într-un interviu pentru Interview Magazine. 

Fostul cuplu a fost căsătorit timp de cinci ani, până în 2005, iar în ultimii ani au păstrat o relaţie de prietenie. Cei doi s-au întâlnit întâmplător la o petrecere după evenimentul Oscar, unde Brad Pitt a luat premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar la Oscars 2020 săptămâna trecută. 

Sursele care i-au văzut pe cei doi au afirmat că nu au stat mult timp împreună. Jennifer şi-a felicitat fostul soţ pentru primiul obţinut. „Aniston l-a felicitat pe Pitt pentru câștigul său, nu au rămas mult timp”, a declarat sursa. 

În urmă cu puţin timp, Brad a fost filmat admirând-o pe Jennifer pe un ecran din culise, în timp ce a acceptat premiul pentru cea mai bună actriță feminină dintr-o serie de drame. Conform unei publicaţii din afară, actorul „a oprit tot” ce făcea în culise pentru a surprinde discursul fostei sale soţii. 

Într-un videoclip, Brad Pitt părea captivat de fiecare cuvânt pe care actriţa îl spunea, în timp ce își amintea de copilăria ei şi le mulţumea fanilor.