Jerry Seinfeld este în doliu. Un cunoscut actor din serial, cu apariţii şi în „Anatomia lui Grey”, a murit

Actorul Lou Cutell, cunoscut pentru aparițiile în serialele „Seinfeld”, „Curb Your Enthusiasm” și „Anatomia lui Grey”, a murit la 91 de ani.

23 nov. 2021, 22:05
Jerry Seinfeld este în doliu. Un cunoscut actor din serial, cu apariţii şi în „Anatomia lui Grey”, a murit

Lou Cutell a jucat rolul dr. Howard Cooperman din serialul „Seinfeld”. Anunțul decesului cunoscutului actor a fost făcut de un prieten, Mark Furman, pe Facebook. „După 91 de ani și o viață fabuloasă, prietenul meu Lou Cutell s-a dus acasă”, scris acesta, citat de express.co.uk.

Lou Cutell s-a născut la New York, pe 6 octombrie 1930, din părinţi sicilieni, și a debutat pe Broadway, în urmă cu 60 de ani. Ulterior, actorul s-a mutat în Los Angeles, unde a absolvit Universitatea din California. El a apărut în show-ul tv „The Dick Van Dyke Show”, din 1964, apoi în producții devenite clasice, precum „The Mary Tyler Moore Show”, „Starsky and Hutch”, „Kojak” și „Newhart”.

Citeşte şi O româncă l-a făcut să râdă în hohote pe Jerry Seinfeld. Gluma cu care Magda Mihăilă a avut succes VIDEO

Cea mai recentă apariția a cunvscutului actor a fost în 2015, într-un episod al popularului serial „Anatomia lui Grey”. Pe lângă rolurile sale din serialele TV, Cutell a apărut în filme notabile, printre care „Frankenstein Meets the Spacemonster” (1965), „Honey, I Shrunk the Kids” (1989) și „Pee-wee’s Big Adventure” (1985).

Citeşte şi Şoc la Hollywood. Actorul găsit mort în casă luase o supradoză de cocaină, heroină şi fentanil

În 2010, Cutell a scris împreună cu Joao Machado și a jucat în piesa Viagara Falls, de pe Broadway.