Jigniri şi urlete, în direct. Gâdea l-a făcut dobitoc şi nesimţit pe preşedintele CNAS VIDEO

CNA s-a autosesizat în cazul ieşirii fără precedent a moderatorului Mihai Gâdea care l-a jignit în direct pe preşedintele CNAS, Lucian Duţă. Duţă a intervenit miercuri seara în cadrul unei emisiuni la Antena 3 pentru a lămuri unele aspecte legate de retragerea din ţara noastră a principalului producător de morfină. Narcisa Iorga, membru CNA, a declarat la România TV că reacţia moderatorului este inadmisibilă şi încalcă legislaţia.

RomaniaTV.net
23 feb. 2012, 07:31
Jigniri şi urlete, în direct. Gâdea l-a făcut dobitoc şi nesimţit pe preşedintele CNAS VIDEO

Lucian Duţă a intervenit în cadrul emisiunii pentru a lămuri unele aspecte legate de retragerea din ţara noastră a principalului producător de morfină, însă moderatorul şi-a ieşit din minţi şi l-a jignit în direct.

„O firmă de medicamente care producea morfină a plecat din România. Întrebarea este de ce a plecat firma aia? Nu cumva pentru ca i s-a pus o taxă care îi ducea într-un fel de faliment? Dumneavoastră sunteţi un nesimţit dacă asta aţi înteles. Eu apăr altceva, domnule Duţă! Apăr pacienţii care sunt bolnavi de cancer şi de leucemie şi care nu au morfină. Dacă nu înţelegeţi asta, sunteţi un dobitoc„, a spus moderatorul.

Lucian Duţă a explicat că acea lipsă de 1 milion şi jumătate de euro e o deficienţă de management a unui preşedinte de casa anterioră lui. Răspunsul pare că nu l-a mulţumit deloc pe Mihai Gâdea.

„Cum îl cheamă pe acel preşedinte al Casei de Asigurări ca să va dea în judecată. CUM ÎL CHEAMĂ? CUM ÎL CHEAMĂ? Domnule Duţă, eu nu-mi pot pierde timpul cu dumneavoastră. Spuneţi cum îl cheamă pe preşedinte? Domnule Duţă…sunteţi jalnic! sunteţi jalnic

„Eu am intervenit pentru că mi s-a părut normal să vin cu nişte informaţii pentru bolnavii de cancer. Nu aş vrea să fac foarte multe comentarii în ceea ce priveşte atitudinea domnului Gâdea. Vreau să consider că a fost o scăpare. Am vorbit apoi cu domnul Gâdea la telefon şi am avut o discuţie lămuritoare. Cred că şi dânsului i-a părut rău. Vreau să consider că atitudinea dânsului nu se va mai repeta. Nu m-am hotărât ce voi face în continuare. Am trecut prin nişte clipe destul de grele. Acea discuţie lămuritoare cu domnul Gâdea nu a fost suficientă, acea discuţie va avea efecte pe termen lung„, a declarat Lucian Duţă, la România TV.

Antena 3 a fost sancţionată anul trecut de 22 de ori. Aici trebuie pusă discuţia. Este inadmisibil ca un moderator să aibă un astfel de comportament, ei nu au voie să aibă un limbaj injurios. CNA se autosesizează. Eu voi face o autosesizare„, a declarat, la România TV, Narcisa Iorga, membru CNA.

Totuşi, nu este prima dată când moderatorii trustului Intact omit să respecte regulile elementare. În urmă cu două săptămâni, realizatorul Dan Capatos a stârnit un alt scandal, când a făcut public, la emisiunea lui, un filmuleţ în care Emil Boc apare dezbrăcat. În urma numeroaselor plângeri, CNA a amendat postul Antena 1 şi l-a obligat să îşi întrerupă emisia timp de 10 minute.