Primul mesaj al viitoarei Prime Doamne a SUA după victoria lui Joe Biden. „Va fi un preşedinte pentru toate familiile noastre”

Jill Biden, soţia lui Joe Biden, a reacţionat, sâmbătă, după ce candidatul democrat a fost anunţat drept câştigătorul alegerilor prezidenţiale din Statele Unite. Viitoarea Primă Doamnă a SUA a publicat o imagine pe Twitter în care apare alături de Joe Biden.

RomaniaTV.net
07 nov. 2020, 19:14
Primul mesaj al viitoarei Prime Doamne a SUA după victoria lui Joe Biden. „Va fi un preşedinte pentru toate familiile noastre”

Medic de profesie, Jill Biden a publicat o imagine în care apare de soţul ei, Joe Biden, în timp ce ţine un mână o pancartă ce datează din perioada în care democratul a fost ales vicepreşedinte în al doilea mandat al lui Barack Obama: „Doctoriţa şi vicepreşedintele Biden locuiesc aici”.

Jill Biden a acoperit primele două silabe ale cuvântului vicepreşedinte, bucuroasă de victoria lui Joe Biden la alegerile prezidenţiale din Statele Unite.

„Va fi un preşedinte pentru toate familiile noastre”, a scris Jill Biden, pe Twitter.



Jill Biden a povestit cum fostul vicepreședinte al lui Barack Obama (2009-2017) a găsit puterea de a-și relua activitățile la Casa Albă, la doar câteva zile după moartea fiului ei Beau, care a murit de cancer pe creier în 2015, notează Hotnews.

„A învățat să vindece o familie și, în același mod, vindecăm o țară: cu dragoste, înțelegere, mici gesturi de bunătate, curaj și o speranță de neclintit”, a declarat Jill Biden, făcând referire şi la criza care afectează în prezent Statele Unite.

Jill Biden este a doua soţie a lui Joe Biden

Joe și Jill Biden s-au căsătorit în 1977, la cinci ani de la accidentul de maşină în care prima soţie şi fiica cea mică a senatorului democrat au murit.

Încă mici, cei doi fii ai săi, Beau și Hunter, care supraviețuiseră accidentului înfiorător, i-au sugerat tatălui lor să se căsătorească cu Jill, a povestit Joe Biden.

„Mi-a dat viața înapoi”, a scris Biden despre soţia lui, Jill.

Joe Biden revendică victoria alegerilor din SUA. „America, sunt onorat. Voi fi preşedinte pentru toţi, chiar dacă m-aţi votat sau nu”