Joe Biden: Exploziile din Boston, probabil ATENTAT TERORIST

Vicepreşedintele SUA, Joseph Biden, a declarat că este foarte probabil ca exploziile din Boston să fi fost un "atentat" terorist, securitatea fiind sporită în oraşele Boston, Washington DC şi New York în urma incidentului, relatează CNN, potrivit Mediafax.

RomaniaTV.net
15 apr. 2013, 20:24
Joe Biden: Exploziile din Boston, probabil ATENTAT TERORIST

„Am fost informat în legătură cu ceea ce pare să fi fost un atentat”, a declarat vicepreşedintele Joseph Biden, conform CNN.

Anchetatorii nu au stabilit încă dacă exploziile produse la maratonul din Boston au fost accidentale sau este vorba de un atac terorist. „Au fost mai multe explozii; la faţa locului s-au deplasat serviciile de intervenţie. Nu ştim exact câte poersoane au fost rănite”, a declarat purtătorul de cuvânt al Departamentului poliţiei din Boston.

Două explozii au avut loc luni în apropierea liniei de final a maratonului din Boston, cartierul general al organizatorilor fiind închis din cauza incidentului.

Jurnaliştii din centrul de presă al evenimentului au relatat că au auzit două explozii, iar CBS News a relatat că cel puţin 12 oameni au fost răniţi.

Hotelul Fairmount Copley Plaza în care este cartierul general al evenimentului sportiv a fost închis ca urmare a incidentului.

La locul incidentului au sosit zeci de ambulanţe şi vehicule ale serviciilor de securitate.