Joe Biden șochează: „Pot să-l înving din nou pe Donald Trump!”

Joe Biden șochează din nou, după ce în ultimii ani a făcut gafe după gafe în spațiul public, iar în presa internațională se pune problema dacă starea sa de sănătate îi va permite să-și exercite funcția de președinte al SUA. 

12 oct. 2022, 23:47
Joe Biden șochează: „Pot să-l înving din nou pe Donald Trump!”

La aproape 80 de ani, Joe Biden se gândește la cel de-al doilea mandat la Casa Albă. Mai mult, aspru contestat pentru cum a gestionat criza COVID, criza energetică și războiul din Ucraina, președintele democrat se gândește la cel de-al doilea mandat.

Mai mult, oficialul de la Washington crede că l-ar putea învinge pe Donald Trump, omul care ar putea fi aruncat din nou în joc din tabăra republicanilor.

„Cred că îl pot învinge din nou pe Donald Trump”, a declarat Joe Biden, într-un interviu pentru postul de casă al Partidului Democrat, CNN.

Totuși, Joe Biden are anumite rezerve cu privire la posibila candidatură.

„După ce se va termina cu noiembrie, atunci voi intra într-un proces decizional”, a completat, Biden, în legătură cu scrutinul din 2024.

 

Joe Biden l-ar fi pus la punct de Volodimir Zelenski

 

Printre preocupările „celui mai puternic om din lume” se numără, în special, războiul indirect al SUA cu Rusia, pe care-l poartă prin intermediul Ucrainei.

Potrivit presei din SUA, Joe Biden i-ar fi transmis lui Volodimir Zelenski să nu se mai plângă atât de des. Mai precis, liderul de la Casa Albă a transmis că îi va fi greu să tot ceară bani Congresului dacă președintele ucrainean pare nerecunoscător și spune mereu că ajutoarele aprobate nu sunt suficiente.

De la începutul conflictului militar, Volodimir Zelenski a cerut cu insistență livrări de arme în Ucraina, în repetate rânduri, pentru a putea încetini ofensiva lui Vladimir Putin, care deja a cucerit și anexat la Rusia Donbasul.