„Joe, întoarce-te!”. Cancelarul Olaf Scholz l-a ajutat pe Biden şi a salvat poza de grup de la summit-ul G7 VIDEO

Cancelarul german Olaf Scholz l-a ajutat pe Joe Biden, care nu a auzit comanda fotografului pentru poza de grup, la Summitul G7 care se desfăşoară în Bavaria, lângă Munchen.

27 iun. 2022, 12:02
„Joe, întoarce-te!”. Cancelarul Olaf Scholz l-a ajutat pe Biden şi a salvat poza de grup de la summit-ul G7 VIDEO

Cancelarul german Olaf Scholz l-a ajutat pe președintele american Joe Biden , care nu a auzit comanda fotografului, și a salvat astfel o fotografie comună a liderilor țărilor G7 în timpul summitului. „Joe, întoarce-te!”, i-a atras Olaf Scholz atenția lui Biden, care examina documentele.

Anterior, șefii G7 au amintit la masă şi de liderul rus Vladimir Putin . Pregătindu-se să facă o fotografie împreună, premierul britanic Boris Johnson i-a întrebat pe ceilalți dacă să-și păstreze sacourile sau să le scoată pentru a arăta mai cool decât Putin.

Summitul G7,, prezidat de Germania, are loc în perioada 26-28 iunie la Castelul Elmau din Bavaria, inclusiv cu participarea liderilor din Senegal, Africa de Sud, Argentina, India și Indonezia.

Citeşte şi Marcel Ciolacu cere scăderea preţului combustibilului în România. „La summitul G7, comuniştii de americani şi de francezi au venit la fel cu plafonarea preţului la petrol”

Citeşte şi Astrologul Vlad Ross prevede moartea lui Joe Biden înainte de a-şi termina mandatul: „Va îngroşa rândurile preşedinţilor americani aleşi în ani cu cifra 0 la final: Kennedy, Reagan”