Jojo rupe tăcerea despre agresiune. Actriţa a decis să spună totul: „Nu erau doar jigniri verbale, ci şi atacuri fizice”

Jojo a decis să spună lucrurilor pe nume şi a vorbit deschis despre bullying. Toată această acţiune nu o intimidează, însă este îngrijorată pentru cei doi copii ai ei, nu este foarte sigură, dacă vor gestiona lucrurile la fel cum a făcut-o ea.

RomaniaTV.net
18 feb. 2020, 12:16
Jojo rupe tăcerea despre agresiune. Actriţa a decis să spună totul: „Nu erau doar jigniri verbale, ci şi atacuri fizice”

Toată chestiunea asta cu bullying-ul (n.r. acțiune care produce injurii celorlalți efectuată în mod repetat, manifestată agresivitate fizică sau psihologică, prin producerea unor daune emoționale) a depăşit graniţele bunului simţ de ceva vreme şi deja se duce într-o zonă, în care nu mai e aşa simplu de acceptat. Este foarte uşor să ştergi un mesaj, mai important mi se pare să tragi un semnal de alarmă şi să spui .

Am postat o fotografie cu mine, în care eram cu fetiţa mea şi mi-a scris cineva că nu arăt cum trebuie, că arăt ca un monstru, foarte multe lucruri şi nu se mai oprea. Puteam, în mod normal, să şterg comentariul şi să nu fac referinţă la nimic. Însă, am preferat să fac altceva şi să iau altă decizie, pentru că nu tot timpul postez pe Instagram pozele în care sunt cea mai frumoasă, fac şi foarte multe story-uri, în care sunt aşa cum m-am trezit dimineaţa, pentru că mi se pare important pentru cei care ne urmăresc să ne vadă în fel şi chip, nu doar atunci când suntem aranjaţi.

Tot perfecţionismul ăsta nu duce într-o zonă foarte pozitivă, arătăm oamenilor o imagine falsă despre noi. Pe mine nu mă afectează comentariile negative, pentru că trăiesc cu ele de-o viaţă, de la 14 ani.

Citeşte şi: Jojo a ajuns pe masa de operaţie. Incredibil: ce a păţit vedeta!

„Mă porecliseră copiii din cartier, Linda”

Bullying-ul era destul de prezent în şcoli, atunci când eram noi mici, era o altfel de perioadă. Eu am fost o fire destul de cutezătoare, de îndrăzneaţă, aşa că am ştiut să mă apăr de fiecare dată. Nu erau jigniri doar verbale, existau şi tot felul de atacuri fzice.

La un moment dat, mă porecliseră copiii din cartier, Linda. Era un film cu nu ştiu ce karatistă, nu l-am văzut vreodată. Ideea este că eu nu îmi doresc asta pentru generaţia de acum, am evoluat.

Evident, ca mamă, mă gândesc şi eu că am doi copii, care sunt destul de sensibili. Nu a fost cazul deocamdată, dar mă gândesc, pe măsură ce anii trec, sunt tot felul de copii în clase mai mari, mai îndrăzneţi, care pot face asta„, a declarat Jojo în emisiunea „La Măruţă”.

Citeşte şi: Jojo, anunţ după vacanţă. N-am plănuit să ne mărim familia. Lucrurile sunt serioase

Jojo: Bărbatul este armăsar, femeia e pisică

Jojo a publicat pe Facebook un mesaj, în care diferențiază femeia de bărbat într-un mod mai puțin obișnuit. „O femeie este ca o pisică. Fragilă, al naibii de puternică, distantă dacă lumea a rănit-o şi totuşi extrem de protectoare şi iubitoare faţă de puii ei de om. Bărbatul e o altă specie. Poate fi vultur sau câine, armăsar fără ţintă, iepure, şarpe sau leu.

Pisica e specifică femeii. La fel şi demnitatea ei. O pisică are nouă vieţi şi ceva mă face să cred că la fel este construită şi o femeie. Pentru că femeile depăşesc obstacolele din vieţile lor şi transformă dacă vor cărbunele în aur. O femeie e felina care şi-a preschimbat blana în bucle pentru a pasi mai liber în lumea bărbaţilor„, mai spune Jojo.

Citeşte şi: JOJO a făcut anunţul în direct. Motivul pentru care nu vrea să se mărite cu Paul Ipate