Jorge, internat de urgenţă la spital! Artistul şi-a văzut moartea cu ochii: „Îl rugam pe Dumnezeu să mă lase să trăiesc”

Jorge a avut mari probleme serioase de sănătate, iar fanii lui au fost foarte îngrijorați. Artistul a publicat pe contul său de Instagram o fotografie de pe patul de spital.

11 dec. 2019, 17:17
Jorge, internat de urgenţă la spital! Artistul şi-a văzut moartea cu ochii: „Îl rugam pe Dumnezeu să mă lase să trăiesc”

Jorge a tras o sperietură zdravănă şi şi-a anunţat fanii că nu va mai mânca niciodată la restaurant. Cântărețul a povestit că s-a simțit rău după ce a luat masa în oraș și că a făcut toxiinfecție alimentară.

Andreea Bălan, momente cumplite. Fiica ei, internată în stare gravă la spital după ce A LEŞINAT

„Credeati ca mor? Nu scapati asa usor de mine. Dar pot sa va jur ca aseara m-am cam speriat cu toxiinfectia alimentara. In fiecare minut ma gandeam la copii si il rugam pe Dumnezeu sa ma lase sa traiesc pentru copiii mei. Love you. In plus, e exact ce aveam nevoie acum de Craciun. La revedere toba, lebar, porc, salata beuf. Multumesc celor care mi-au scris la story. Life is wonderful”, a fost mesajul postat de Jorge.

Adevărul despre starea de sănătate a lui Florin Salam. Dezvăluire de ultimă oră a fiicei sale, Betty

Jorge va trebui să respecte un regim alimentar indicat de medici, care i-au scos din meniu alimentele grase.