Jose Mourinho recunoaşte că Realul nu merita calificarea: Echipa mai bună a pierdut

Antrenorul echipei Real Madrid, Jose Mourinho, a declarat după calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, că formaţia mai bună a pierdut şi consideră că jucătorii săi au avut zece minute magice, informează AFP, citată de Mediafax.

RomaniaTV.net
06 mart. 2013, 09:48
Jose Mourinho recunoaşte că Realul nu merita calificarea: Echipa mai bună a pierdut

Sunt sincer şi spun că echipa mai bună a pierdut astăzi. Dar astfel de lucruri se întâmplă în fotbal. Noi am avut zece minute magice şi ei nu au ştiut să răspundă în acest timp. Cunosc atmosfera de pe Old Trafford şi ştiam că ne va fi greu.

Am fost dezamăgit că nu am putut ţine mingea în finalul meciului, dar portarul nostru ne-a salvat. Eliminarea lui Nani a avut aceeaşi influnţă pe care a avut-o eliminarea lui Pepe acum doi într-un meci cu Barcelona. La acest nivel, când echipele sunt echilibrate, să joci în inferioritate pentru mult timp este foarte greu. Nu cred că a fost un contact foarte dur între Nani şi Arbeloa, dar arbitrul a decis să dea cartonaş roşu. Ar fi putut da doar galben. Manchester a jucat foarte bine în apărare, s-a organizat bine şi ne-a creat multe probleme. Aveam nevoie de ceva nou în jocul nostru şi de aceea l-am introdus pe Modrici. El a schimbat direcţia meciului. Întotdeauna am fost convins că Modrici este un jucător fantastic”, a declarat Jose Mourinho, după ce Realul a câştigat cu 2-1 pe Old Trafford, în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

În schimb, staff-ul lui Manchester United a fost intrigat de decizia arbitrului de a-l elimina pe Nani. Antrenorul secund, Mike Phelan, a luat foc: „Decizia arbitrului de a-l elimina pe Nani a fost incredibilă. Să joci în 11 cu Real Madrid este dificil, dar când îţi este eliminat un jucător este aproape imposibil. Jucătorii şi antrenorul vor o explicaţie pentru această decizie. Suntem extrem de dezamăgiţi. Nu înţelegem ce s-a întâmplat. Frustrarea este enormă, deoarece tactica noastră a funcţionat perfect. Am avut ocazii, am marcat un gol şi am avut situaţia sub control„, a spus Phelan.