Jurnaliştii care au fost la sediul PNL, la Parlament şi la Palatul Cotroceni vor fi testaţi pentru coronavirus

Partidul Naţional Liberal a anunţat, vineri, că toţi jurnaliştii care au fost în ultimele zile la sediul PNL, la Parlament sau la Palatul Cotroceni vor fi testaţi pentru coronavirus, după ce senatorul liberal Vergil Chiţac a fost infectat cu virusul COVID-19.

RomaniaTV.net
13 mart. 2020, 10:44
Jurnaliştii care au fost la sediul PNL, la Parlament şi la Palatul Cotroceni vor fi testaţi pentru coronavirus

PNL a anunţat că, în urma discuţiei cu premierul Ludovic Orban şi cu ministrul Sănătăţii, Victor Costache, s-a decis recoltarea de teste pentru coronavirus de la jurnaliştii care sunt prezenţi la Parlament, la reuniunea PNL, dar şi de la cei care sunt vineri la Guvern.

”În cazul jurnaliştilor care NU sunt acum la Parlament, vă recomandăm autoizolarea. NU vă deplasaţi spre Guvern sau Parlament! Se vor recolta probe de la domiciliu pentru jurnalişti care au fost la evenimentele de la Parlament, Guvern, Cotroceni”, a transmis PNL într-un comunicat de presă.

Citeşte şi: Ministrul Sănătăţii îi pregăteşte pe români pentru noua realitate: „Trebuie să ne obişnuim să trăim cu coronavirusul!”

Liberalii au început deja întocmirea unei liste cu jurnaliştii care îndeplinesc criteriul privind contactul, mai exact cei care au fost prezenţi recent la reuniunile PNL, ale Guvernului sau la Palatul Cotroceni.

Citeşte şi: Ludovic Orban şi toţi şefii PNL, suspecţi de coronavirus! „Mă voi izola la Vila Lac 1”