Jurnalistul Liviu Mihaiu a ajuns de urgență la spital! Cunoscutul jurnalist și activist de mediu a transmis un mesaj chiar de pe targă: ”Urmează să i se monteze un stent”

Cunoscutul jurnalist și activist de mediu, Liviu Mihaiu, trece prin momente de cumpănă. În timp ce majoritatea românilor se bucură de minivacanța de 1 mai, cunoscutul jurnalist a ajuns de urgență la spital și urmează să îi fie montat un stent la inimă.

30 apr. 2023, 10:49
Jurnalistul Liviu Mihaiu a ajuns de urgență la spital! Cunoscutul jurnalist și activist de mediu a transmis un mesaj chiar de pe targă: ”Urmează să i se monteze un stent”
Jurnalistul Liviu Mihaiu a ajuns de urgență la spital! Cunoscutul jurnalist și activist de mediu a transmis un mesaj chiar de pe targă: ”Urmează să i se monteze un stent”

Jurnalistul Liviu Mihaiu a ajuns de urgență la spital! Jurnalistul Liviu Mihaiu a ajuns de urgență la spital în noaptea de sâmbătă spre duminică și în timp ce se afla pe targă le-a transmis fanilor săi de pe rețelele de socializare un mesaj halucinat.

Citește și Raed Arafat, anunț terifiant despre o nouă pandemie: ”Dacă nu suntem pregătiţi împreună, vom avea o situaţie mai grea decât pandemia COVID”

Jurnalistul Liviu Mihaiu a ajuns de urgență la spital!

Jurnalistul susține că a vorbit cu Dumnezeu care i-a spus că în cursul zilei de duminică i se va pune un stent. Totodată, Liviu Mihaiu a scris că Dumnezeu i-a spus să nu fie schimbată data Învierii.

”Am vorbit cu Dumnezeu și mi-a zis că-mi pune mâine stent, dar să nu cumva să schimbăm data Învierii…”, a scris Liviu Mihaiu pe pagina sa de Facebook.

Liviu Mihaiu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați jurnaliști din România. De-a lungul timpului, prin prisma meseriei sale acesta s-a  în foarte multe campanii de protejare a mediului.

Cunoscutul jurnalist care deține printre altele funcția de președinte al organizației guvernamentale „Salvați Dunărea și Delta-A.C” este inițiatorul „Lanțului Uman în Jurul Parlamentului pentru deconspirarea Securității” din 2003, dar și a protestelor naționale și internaționale în cazul Bastroe-Delta Dunarii din anul 2005.

În urma reizbucnirii scandalului privind Bâstroe, Liviu Mihaiu a dezvăluit că planurile Ucrainei de a face Canalul navigabil pentru nave de mare tonaj este unul foarte vechi, încă dinainte de destrămarea URSS, iar odată cu obţinerea independenţei, acestea au devenit din ce în ce mai ambiţioase.

După spusele jurnalistului, Ucraina ar dori chiar să transforme Braţul Chilia în unul navigabil, dar asta ar costa extrem de mult, iar pe de altă parte România are la dispoziţie un aşa zis „buton roşu”, care le poate da uşor planurile peste cap vecinilor.

„O sa incep totusi spunand ca avem cum sa-i impiedicam. Vad mai multe planuri, economic, militar, ecologic si politic. Acest vis al Ucrainei este vechi de peste 70 de ani. Ca ei treceau doar pe Sulina, singurul canal navigabil, conform tratatelor internationale. Ei inca din 2004 voiau asta. Propaganda spune sa nu aprindem lucrurile, ca sunt chestii geopolitice, grele. Doi la mana, Canalul Bastroe are 8 km doar, dar visul cel mare este sa faca Bratul Chilia navigabil. Ei vor sa evite Sulina. Asta e o nebunie, ca sa il faci pe asta navigabil trebuie sa bagi miliarde.

Ei acum profita de conjunctura. Avem trei brate, daca pe asta tragem 80% din apa, celelalte seaca sau se colmateaza si devin nenavigabile. E misto ca vor si finantare, vor si pe bani europeni. Apoi mai e planul politic. Dar acolo il avem pe Mircea Geaona la NATO, in care eu am mare incredere. Geaona a vorbit cu Dmitri Kuleba si i-a spus si de problema Bastroe si de cea cu romanii din Ucraina, iar cand spune numarul 2 la NATO, trebuie sa asculti.

Butonul rosu il avem, noi putem sa transferam debitul pe Sulina, dar asta depinde si de cel mai puternic aliat al Romaniei, SUA.

Deci daca fac ei ce vor, toata biodiversitatea Deltei este terminata. Orice tratat spune ca daca vor sa faca ceva, trebuie sa ne ceara acceptul. Inteleg ca ne-au cerut si nu le-am dat”, a declarat Liviu Mihaiu, la România TV.

Citește și Criză de medicamente fără precedent în România! Peste 3.000 de medicamente esențiale au dispărut din farmacii