„Justițiarul din Berceni”, anchetat pentru hărțuirea fostei iubite. Diana face dezvăluiri halucinante: „Țipa la geam să ies. Am peste 100 de apeluri”

"Justițiarul din Berceni", anchetat pentru hărțuirea fostei iubite. Alex Constandachi are mai multe dosare penale în care este acuzat de hărțuire, distrugere, loviri și alte violențe. Bărbatul este acuzat că și-a hărțuit fosta iubită, fiind anchetat într-un dosar al Secției 11 de Poliție.

25 nov. 2022, 15:54
„Justițiarul din Berceni”, anchetat pentru hărțuirea fostei iubite. Diana face dezvăluiri halucinante: „Țipa la geam să ies. Am peste 100 de apeluri”

„Justițiarul din Berceni”, anchetat pentru hărțuirea fostei iubite. „La nivelul Secției 11 Poliție există un dosar penal înregistrat, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de hărțuire, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3”, potrivit IGPR.

Citește și: Justițiarul de Berceni, reacție la declarațiile lui Buhnici: ”Nu, Georgică, domnișoarele nu își arată pielea pentru tine. Coboară cu picioarele pe pământ”

„Justițiarul din Berceni”, anchetat pentru hărțuirea fostei iubite

Diana și Alexandru Constandachi au început să iasă împreună în februarie 2020. Câteva întâlniri într-o lună de relație. Ea a pus punct după ce s-au certat și el a înjurat-o. Primul semnal de alarmă, dar pe care ea susține că l-a conștientizat mult mai târziu. Au rămas amici până prin aprilie, când au încercat din nou să fie într-o relație. În continuare se certau des. În septembrie a urmat o nouă despărțire, de data asta definitivă.

Am blocat zeci de numere de telefon și adrese de e-mail. La fel și numărul său personal, dar a continuat să mă sune cu număr necunoscut. Am peste 100 de apeluri la care nu am răspuns niciodată. Nici la ușă nu i-am răspuns niciodată în această perioadă”, a notat tânăra în plângerea pe care a depus-o la Poliție două luni mai târziu.

Pe data de 15 septembrie, când a ieșit din apartament, Constandachi era în scara blocului, o aștepta. În imaginile surprinse de camerele de supraveghere din bloc și pe care Libertatea le publică se vede cum Justițiarul nu a lăsat-o să iasă, i-a blocat drumul spre ușa blocului, a tras-o de mai multe ori spre el și a imobilizat-o.

Filmarea din bloc a fost publicată și de polițistul Marian Godină pe blogul său. Acesta a întrebat Poliția de ce plângerea făcută de Diana stagnează de peste doi ani. Se pare că dosarul pentru hărțuire în care Alexandru Constandachi este cercetat penal se află încă la Secția 11 de Poliție, însă urmează să plece „curând” la Parchet. Procurorul va decide dacă îl clasează sau, dacă nu, cu ce propunere îl trimite în instanță.

La trei zile de la incidentul din scara de bloc, Diana a fost din nou vizitată de Justițiar. I-a bătut la ușă câteva ore, făcând ture pe scările din bloc. Apoi, i-a aruncat cu pietre în geam. „Îmi striga numele, spunând să ies la geam că altfel vine el iar. Mi-a trimis un e-mail spunând: ‘answer me („răspunde-mi”, n.r.) sau mă întorc la noapte’”, povestește Diana, potrivit Libertatea.ro.

Cine este „Justițiarului din Berceni“

Alex Constandachi are 31 de ani și în viața de zi cu zi lucrează la o corporație, în vânzări. În timpul liber organizează operațiuni de flagrant pentru presupuși prădători sexuali, alături de alți membri ai proiectului Justițiarul de Berceni, majoritatea voluntari pe care i-a cunoscut după ce i-a crescut notorietatea.

După ani în care susține că a vrut să îndrepte societatea, prin diverse acțiuni de activism civic, astăzi Alex Constandachi a ajuns Justițiarul din Berceni, băiatul care, de două luni, prinde presupuși pedofili și prădători sexuali și-i postează pe internet.

E viral în rândul adolescenților și nu numai, mai puțin popular însă în grupuri online de femei care, din contră, îl acuză că ar fi un hărțuitor.