K-Pop-ul cucereşte lumea. Lady Gaga a lansat piesa Sour Candy, în colaborare cu faimoasa trupă sud-coreeană Blackpink AUDIO

Odata cu lansarea celui mai nou album al sau, Chromatica, Lady Gaga le-a dezvăluit fanilor o mulţime surprize. Printre ele se numără o colaborare inedita între celebra artista si trupa de K-pop Blackpink.

29 mai 2020, 14:47
K-Pop-ul cucereşte lumea. Lady Gaga a lansat piesa Sour Candy, în colaborare cu faimoasa trupă sud-coreeană Blackpink AUDIO

Lady Gaga si Blackpink bifeaza o colaborare inedita pe noul album Chromatica. Excentrica artista si trupa de K-pop tocmai au lansat piesa Sour Candy. Melodia este cel de-al treilea extras de single de pe noul album al lui Lady Gaga.

Este o piesă electronică cu un sound extrem de actual şi pare să fie pe placul fanilor, întrucât are deja aproape 25 milioane de vizualizări, la doar o zi de la lansare.

Criticii spun că Sour Candy va fi unul dintre hiturile acestei veri. În luna februarie, Lady Gaga a lansat prima piesă de pe Chromatica, Stupid Love, urmată săptămâna trecută de piesa Rain on Me, interpretată în duet cu Ariana Grande.

Citeşte şi Andrea Bocelli, concert extraordinar de Paşte, fără spectatori, în Domul din Milano. Interpretarea tenorului e dumnezeiască VIDEO

Blackpink este un grup de fete sud-coreean, compus din Jisoo, Jennie, Rosé și Lisa. A debutat oficial în 2016 şi este grupul K-pop de fete cu cea mai înaltă poziție pe Billboard Social 50, ajungând pe locul 15. De asemenea, sunt și primul grup K-pop inclus în Global Top 25 Summer Songs al YouTube, cu hitul lor din 2017 „As If It’s Your Last”. Ele sunt și primul grup K-pop feminin cu trei hituri numărul unu în topul World Digital Songs Sales al Billboard.

Piesa Sour Candy, interpretată de Lady Gaga cu fetele de la Blackpink: