Kassandra, fiica adoptată de Iosif Rotariu, va fi opertată a 51-a oară: „O să stea internată zece zile în Franţa”

Kassandra, fiica adoptată de Iosif Rotariu, va ajunge din nou la spital. Tatăl ei a anunțat că aceasta va sta internată timp de două săptămâni pentru niște investigații mai amănunțite.

03 ian. 2023, 12:54
Kassandra, fiica adoptată de Iosif Rotariu, va fi opertată a 51-a oară: „O să stea internată zece zile în Franţa”
Kassandra, fiica adoptată de Iosif Rotariu, va fi opertată a 51-a oară

Kassandra Rotariu are 17 ani și 50 de operații. Acum, medicii îi vor pune o proteză definitivă la piciorul stâng, însă problemele mai mari sunt cu membrele superioare.

Diagnosticată cu osteomielită, o afecțiune gravă care distruge articulațiile, fiica adoptivă a lui Iosif Rotariu a suferit până acum 50 de operații și nu este nici acum recuperată în totalitate. Pe 20 ianuarie, tânăra va ajunge din nou pe patul de spital, în Franța, acolo unde i se vor face mai multe investigații. Fostul mare fotbalist mărturisește că medicii îi vor pune fiicei sale o proteză definitivă pentru piciorul stâng. Fiecare operație pe care a făcut-o Kassandra a fost foarte delicată, iar cu membrele superioare are ceva mai multe probleme.

„I-am făcut programare Kassandrei, pe 20 ianuarie, la un spital din Strasbourg, unde o să stea internată acolo timp de zece zile pentru a fi supusă tuturor investigațiilor ce îi trebuiesc. Medicii trebuie să îi pună Kassandrei proteză definitivă la piciorul stâng pentru că a crescut, iar despre mânuțe nu știu ce să vă zic, pentru că acolo sunt mai multe probleme din cauză că doctorii i-au luat clavicula și i-au pus-o la o mânuță și nu corespunde acum, astfel că trebuie să vedem ce trebuie făcut, dacă trebuie operată acolo sau nu”, a declarat Iosif Rotariu pentru Click!.

Fostul mare fotbalist este mândru de fiica lui, care acum este la liceu și a reușit să își facă mulți prieteni printre colegi. În vârstă de 17 ani, Kassandra este pasionată de gastronomie, astfel că de multe ori alege să își gătească singură.

„Kassandra are foarte mulți prieteni pe la școală, nu ai treabă cu ea, este foarte sociabilă. Sunt foarte mândru de ea când o văd că râde și crește frumos. Kassandra gătește singură tot felul de lucruri, nu are nevoie de ajutorul meu sau al soției. Ea alege ce anume să mănânce și să prepare. Ultima dată a făcut mâncare thailandeză. Nu mănâncă ea orice!”, a mai spus Iosif Rotariu.

Maria, fata de 14 ani ucisă când mergea la colindat cu fratele ei, va fi înmormântată în rochie de mireasă pe banii primăriei

Kassandra a fost adoptată de Iosif Rotariu când avea doar 4 ani. Fetița a fost supusă la mari chinuri de către bunica sa, iar fostul mare fotbalist a fost salvarea ei.

A fost arsă cu țigara în repetate rânduri, i s-a turnat acid sulfuric pe față și a fost aruncată de la geam de bunica ei. Kassandra a trecut prin multe greutăți până să ajungă în familia lui Iosif Rotariu. Acum, fata are 17 ani și merge la liceu.