Kate Middleton şi prinţul William, la degustare de WHISKEY VIDEO

Ducele şi ducesa de Cambridge s-au distrat de minune la o degustare de whiskey, în Scoţia. Kate şi Will au dat pe gât câte un păhărel la cea mai veche distilerie din regat.

RomaniaTV.net
30 mai 2014, 13:41
Kate Middleton şi prinţul William, la degustare de WHISKEY VIDEO

De obicei, ducesa de Cambridge a evitat să bea până şi un pahar cu vin în public. Dar de data asta, Kate a gustat fără sfială mai multe feluri de gin şi whiskey, alături de soţul ei. Kate a pus astfel capăt zvonurilor că ar fi însărcinată din nou.

Citeşte şi RUŞINE în familia REGALĂ: Kate Middleton apare în FUNDUL GOL, într-o revistă germană

Ducele şi ducesa de Cambridge s-au bucurat de fiecare moment al turneului prin Scoţia. Au cumpărat chiar şi un kilt pentru fiul lor, prinţul George, pe care de data aceasta l-au lăsat acasă. Kate şi William şi-au continuat apoi vizita în Perthshire, unde au dat startul unui târg tradiţional, care aduce peste 100 de mii de vizitatori în fiecare an la o distilerie străveche, potrivit România TV.

Citeşte şi Îngrijorare în familia regală: Prinţul William, suspect de o boală mortală FOTO

Ducesa a fost pe aici, s-a interesat de gin, a spus că nu ar trebui să bea şi gin pentru că tocmai degustase whiskey. Dar a încercat ginul!

Sute de localnici, inclusiv copii, i-au aşteptat cu braţele deschise. A fost primul angajament public al cuplului princiar, după turneul din Australia şi Noua Zeelandă, de luna trecută, dar şi prima vizită făcută în Scoţia, în acest an. De altfel, Scoţia este ţinutul în care Kate şi Will s-au cunoscut, pe vremea studenţiei.