Kim Kardashian şi Kanye West, imagini spectaculoase din interiorul casei din Los Angeles: „Baia este una din camerele mele preferate”

Kim Kardashian și Kanye West au deschis ușile conacului lor din Los Angeles, oferind fanilor imagini cu cele mai intime colţişoare din casa minimalistă. După ce au aşteptat patru ani să se mute şi au investit milioane de dolari, acum, cei doi şi-au văzut cu ochii casa visurilor.

RomaniaTV.net
04 feb. 2020, 10:00

Kim Kardashian şi Kanye West şi-au achiziţionat proprietatea de 20 de milioane de dolari în 2013, iar timp de patru ani au făcut renovări totale, mutându-se în 2017. Una dintre modificările pe care le-au făcut a fost să sape cele două piscine şi să facă una singură, cu un cost de 50.000 de dolari.

Cu toate acestea, piscina nu are jacuzzi. „Poți să crezi asta, poți crede că nu avem jacuzzi?”, a spus Kanye pe un ton amuzat, dezvăluind ulterior că nu a dorit să instaleze, deoarece ar părea „ciudat”.

Citeşte şi: Adelina Pestriţu, pe covorul roşu alaturi de Kim Kardashian. Cum s-au pozat cele două FOTO

Nu este cea mai adâncă piscină, ceea ce pentru copii e minunat”, a declarat Kim. „În curtea din spate erau toate aceste scări și voiam ca cei mici să se plimbe cu skateboard-urile, aşa că am decis să le scoate„, a mai spus Kim.

Copiii se plimbă cu scuterele pe holuri și sar peste mesele joase, pe care le folosesc ca un fel de scenă. Această casă poate fi un studiu de caz, dar în viziunea noastră a fost construită pentru familie„, a declarat Kanye.

Kanye West: „Baia este camera mea preferată”

Cuplul a continuat să dezvăluie modul în care au gândit conceptul pentru baia lor uriașă, cu părţi din sticlă: „Baia este una dintre camerele mele preferate”, a recunoscut Kanye.

Citeşte şi: Kim Kardashian a izbucnit în lacrimi după ce a aflat că suferă de o boală gravă

Deși nu a fost mulţumită pentru că s-a întârziat mult, Kim este foarte încântată de rezultate, îi place să facă selfie-uri în lumina perfectă din baie.

Lumina din baie este atât de bună, încât parcă netezește toată celulita”, a explicat Kim, spunând că au cumpărat un panou de iluminat cu tavan complet, inspirat dintr-un magazin Chanel.

Îmi încep ziua liberă cu un duș, mă simt foarte bine cu mine şi mă gândesc ‘oh, Dumnezeule, chiar așa, am lucrat atât de tare încât celulita mea a dispărut’ şi apoi când mă duc în dressing să mă îmbrac, îmi dau seama că a fost doar lumina bună din baie„, mai spune Kim.

Citeşte şi: Kim Kardashian şi-a uitat copilul în restaurant. Moment hilar cu vedeta, surprins de paparazzi VIDEO