Klaus Iohannis a DEMISIONAT din funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL VIDEO

Klaus Iohannis a demisionat din funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL. Anunţul a fost făcut de Iohannis după ce PNL a obţinut un scor sub 20% la alegerile europarlamentare din 25 mai. 

RomaniaTV.net
26 mai 2014, 07:32
Klaus Iohannis a DEMISIONAT din funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL VIDEO

Klaus Iohannis a demisionat de la conducerea PNL.

„Având în vedere rezultatele obţinute de PNL la scrutinul de duminică, mă refer la rezultatele din Sibiu, vă informez că am demisionat în această dimineaţă din funcţia de vicepreşedinte al PNL şi din calitatea de membru al Biroului politic. L-am informat şi pe preşedintele partidului despre acest pas”, a anunţat luni dimineaţă Klaus Iohannis.

Şi Crin Antonescu, preşedintele PNL, a declarat, luni, că scorul partidului la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE este sub aşteptările liberalilor şi a anunţat că el îşi va ţine promisiunea legată de scorul formaţiunii, urmând să facă acest anunţ astăzi  în şedinţa BPN.

Antonescu a anunţat în repetate rânduri că va demisiona din funcţia de preşedinte al partidului, dacă liberalii nu vor lua 20% la euroalegeri. Potrivit rezultatelor BEC, PNL a obţinut  aproape 15%.

PNL a fost zdrobit la alegerile europarlamentare din 25 mai de independentul Mircea Diaconu în mai multe localităţi din ţară. Diaconu a reuşit să obţină, în judeţul Galaţi, un scor dublu faţă de liberali. O surpriză a fost pentru liberali şi faptul că şi în Sibiului, fieful lui Klaus Iohannis, PNL a pierdut alegerile în faţa PSD.

REZULTATE ALEGERI PARLAMENTARE 2014: Cum se distribuie mandatele în Parlamentul European