Klaus Iohannis îndeamnă încă o dată românii la vot, la întâlnirea cu voluntarii SMURD: De implicare e vorba şi mâine. Mergem la vot!

Klaus Iohannis s-a întâlnit sâmbătă, la orele 17:00,  cu voluntarii SMURD și studenți mediciniști voluntari, la Detașamentul de Pompieri „Mihai Vodă”, București.

05 dec. 2020, 17:12
Klaus Iohannis îndeamnă încă o dată românii la vot, la întâlnirea cu voluntarii SMURD: De implicare e vorba şi mâine. Mergem la vot!

Alături de Preşedinte a fost şi Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat. La finalul întâlnirii, Președintele României va susține o declarație de presă.

„E un lucru extraordinar că avem în România că avem atâţia voluntari care se implică. Îi felicit! Sunt exemple demne de urmat, iar în aceste săptămâni grele de pandemie au fost alături de noi.

Tot de implicare e vorba şi mâine. Mâine trebuie să mergem la vot. Suntem cu toţi implicaţi. Vă mulţumesc şi vă doresc multă sănătate!”, a declarat Klaus Iohannis.

Citeşte şi: Klaus Iohannis și Nicușor Dan, întâlnire de gradul zero la Palatul Cotroceni, cu o zi înainte de alegeri. „Nu uitați! Mâine mergeți la vot”

Klaus Iohannis, declaraţie pe ultima sută de metri, cu privire la alegerile parlamentare

„Peste numai două zile suntem așteptați la urne pentru a decide direcția în care va evolua România în următorii patru ani.

Folosiți cu înțelepciune această putere uriașă. Alegeți cu responsabilitate, cu gândul la prezent, la modul în care va arăta România mâine.

Există reguli sanitare stricte, astfel încât riscul de infectare să fie redus la minimum. Dacă fiecare dintre noi va respecta normele, nu vor fi motive suplimentare de îngrijorare.

Vă îndemn să veniți în număr cât mai mare la urne. Începem să întrezărim sfârșitul acestei teribile pandemii, odată cu vaccinurile.

Mandatul pe care voi mi l-ați dat e de a construi România normală și sunt decis să-l duc la îndeplinire. Urmează patru ani fără alte alegeri, avem o șansă istorică la o guvernare stablă care să aplice acele reforme mereu amânate.

Votul trebuie să conducă la o majoritate solidă, capabilă să lucreze în beneficiul românilor. Voi conduce personal acest efort de coagulare a tuturor forțelor democratice și reformiste.

Pentru a intra într-o nouă etapă, România are nevoie de implicarea fiecăruia dintre noi. Dragi români, pe 6 decembrie Vă aștept pe toți la vot.”, a spus Iohannis.

Citeşte şi: Nicuşor Dan, despre întâlnirea cu Klaus Iohannis. „Colaborarea Primăriei Capitalei cu Guvernul și cu Președintele României e esențială pentru a reuși”
 
 


loading...