Klaus Iohannis, pe Facebook: Am dat mâna cu preşedinţi, dar mi-au strâns mâna şi necunoscuţi din mulţime

Klaus Iohannis a scris, pe pagina de Facebook, despre participarea la Marşul solidarităţii de la Paris, după ce a susţinut şi o scurtă declaraţie de presă, pe Aeroportul Otopeni.

11 ian. 2015, 20:34
Klaus Iohannis, pe Facebook: Am dat mâna cu preşedinţi, dar mi-au strâns mâna şi necunoscuţi din mulţime

Peste două milioane de oameni s-au aflat astăzi pe străzile Parisului, la marșul solidarității închinat victimelor recentelor atentate. Am dat mâna cu președintele François Hollande și cu alți președinți din țări europene, dar mi-au strâns mâna și necunoscuți din mulțime care puteau să fie rude sau prieteni ai celor uciși ori simpli cetățeni.

Au fost gesturi de omenie și de speranță împărtășite de toți șefii de state și de guverne prezenți în capitala Franței. Terorismul nu va înfrânge niciodată solidaritatea și dorința de libertate și de pace. Pe străzile Parisului a renăscut o Europă nouă”, a scris Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, la revenirea de la Paris: A fost un marş al solidarităţii. Am discutat cu mulţi lideri

Klaus Iohannis a susţinut, duminică sera, la Aeroportul Otopeni, o declaraţie de presă, la revenirea de la Paris, unde a participat la marşul împotriva terorismului, alături de preşedintele Franţei, Francois Hollande şi de mai mulţi lideri ai lumii.

MARŞUL SOLIDARITĂŢII. Un milion de oameni în stradă la Paris. Klaus Iohannis, alături de liderii lumii VIDEO