Klaus Iohannis, vizită-surpriză la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie: Aici se lucrează MULT ŞI BINE

Preşedintele Klaus Iohannis a fost, miercuri, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, unde a efectuat o vizită la invitaţia şefei acestei instituţii, Livia Stanciu. La finalul vizitei, şeful statului a constatat că la Înalta Curte se lucrează "mult şi bine".

18 feb. 2015, 07:10
Klaus Iohannis, vizită-surpriză la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie: Aici se lucrează MULT ŞI BINE

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, după vizita de la ICCJ, că magistraţii Înaltei Curţi „fac o treabă excepţional de bună”.

„Am văzut cum se lucrează aici, am văzut oameni foarte dedicaţi, am văzut oameni care lucrează mult peste program, în condiţii dificile şi fac o muncă excepţional de bună. În ce priveşte condiţiile de muncă, aici trebuie găsite foarte multe soluţii. Sunt convins că dacă se doreşte, se pot rezolva aceste problme. Important este să vedem continutul şi aici stam foarte bine. La Înalta Curte se lucrează mult şi bine”, a declarat Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a stat aproximativ o oră la sediul ICCJ. 

Anunţul vizitei şefului statului la Înalta Curte a fost făcut de Administraţia Prezidenţială.

„Președintele României, domnul Klaus Iohannis, va avea miercuri, 18 februarie a.c., următorul program public: ora 11.00, sediul ÎCCJ, Bucureşti – vizită la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a României (ÎCCJ), la invitaţia preşedintei acestei instituţii”, a anunţat Administraţia prezidenţială

Citeşte şi: ROMATSA, apel disperat către preşedintele Klaus Iohannis. Siguranţa traficului aerian ar putea fi afectată

Vizita şefului de stat vine în contextul în care judecătorii de la Înalta Curte au judecat cererea de eliberare a Elenei Udrea din arest preventiv.

Citeşte şi: KLAUS IOHANNIS, imagini inedite surprinse în SIBIU