La băi în România. Pariul unor sindicaliști cu turismul balnear

Camerele de pe cinci etaje din cele 14 ale hotelului Dacia din Băile Herculane sunt neutilizate, iar multe dintre ele încă mai păstreză amintirea anilor comunismului şi au aceleaşi covoare din 1974 încoace.

RomaniaTV.net
01 nov. 2011, 09:20
La băi în România. Pariul unor sindicaliști cu turismul balnear

Sind Tour Trading, care administrează în total 3.000 de locuri de cazare în mai multe staţiuni din ţară, vrea să schimbe foaia şi demarează un plan de investiţii. Toate sub conducerea italianului Michele Meoni, fostul director de operaţiuni al reţelei Continental Hotels.

Chiar administratorul companiei recunoaşte care este starea actuală a multor hoteluri din staţiunile româneşti.„Ce avem în momentul de faţă este în ruină. Dacă ne uităm la cum erau aceste proprietăţi în ’89 şi la cum sunt acum, nu cred că mai putem vorbi despre ele în următorii zece ani. Sunt într-o stare avansată de degradare”, a declarat Florin Dumitrescu.

 

Sind Tour a demarat un program de investiţii, iar primul hotel care va beneficia de renovări este Domogled din Băile Herculane, şi care va fi deschis în luna aprilie a anului viitor, în urma unei investiţii de 1,5 milioane de euro. Acesta va fi clasificat la trei stele, de la două, va avea 138 de camere, o bază de tratament modernă şi o piscină acoperită, iar investiţia vine pe fondul migrării cererii de la două la trei stele. Citeşte mai mult pe MONEY.RO