La ce alimente a renunţat Denise Rifai pentru a avea o siluetă perfectă. „N-aş găti aşa ceva în viaţa mea!” VIDEO

Denise Rifai este una dintre cele mai apreciate vedete din țara noastră, motiv pentru care este extrem de atentă la modul în care arată. Mulți s-au întrebat cum reușește să se mențină în formă, iar vedeta a dezvăluit ce dietă a adoptat şi ce sport practică.

13 sept. 2022, 16:07
La ce alimente a renunţat Denise Rifai pentru a avea o siluetă perfectă. „N-aş găti aşa ceva în viaţa mea!” VIDEO
La ce alimente a renunţat Denise Rifai pentru a avea o siluetă perfectă

La ce alimente a renunţat Denise Rifai pentru a avea o siluetă perfectă. Denise Rifai are 36 de ani şi pune mare preț pe felul în care arată, dar mai ales pe sănătatea ei. De aceea, vedeta de la Kanal D a ales un stil de viață echilibrat, cu o dietă echilibrată şi mult sport.

Denise Rifai rupe tăcerea despre actuala ei relaţie. „Nu poți să funcționezi ca femeie fără un bărbat”

Prezentatoarea TV a dezvăluit care este secretul siluetei sale perfecte. „Mi-ar plăcea tare mult să știu să gătesc, dar am avut altă treabă până acum. Poate că atunci când voi avea mai mult timp liber, o să învăț să gătesc. Nu aș găti în viața mea cozonaci, nu pot să gătesc ceva ce nu aș mânca eu”, a declarat Denise Rifai, care a precizat pentru DCNews că nu mănâncă deloc pâine și carne de porc!

Cum arăta Denise Rifai înainte de intervenţiile estetice. Jurnalista este transformată complet

„Eu mănânc foarte atent și aleg  să mănânc și încerc să mănânc cât mai mult legume și proteine și cam atât, un fruct, dar nu în fiecare zi. Nu beau carbogazos absolut deloc, nu pun sare absolut deloc în plus față de ce au alimentele, evit și produsele lactate. Sunt foarte strictă la chestia asta și pentru că am și un metabolism clasic. Am gena asta arăbească cu metabolism mai lent și atunci trebuie să fiu de cinci ori mai atentă”, a spunea acum ceva vreme Denise Rifai, pentru Click!.

Denise Rifai a mai spus pentru DCNews şi care sunt sporturile pe care le practică pentru a se menţine în formă: „Plăcerea mea cea mai mare este să mă plimb, să merg mult pe jos, la sală. De la un punct încolo, nu mai este o chestie opțională, ci ceva ce trebuie făcut. Sunt anumite grupe de mușchi care trebuie întărite. Mă îngrijesc cât de mult pot”.