La Stockholm se va deschide un restaurant amplasat într-o rezervaţie naturală

În august, în Suedia, va fi inaugurat un restaurant unic, amplasat în rezervația naturală Häringe-Hammersta din regiunea Stockholm, anunță publicația Lonely Planet, citată de Rador. În contextul pandemiei de coronavirus, localul va avea doar de şase mese, înconjurate de natură, capabile să ofere o izolare socială aproape completă.

RomaniaTV.net
08 iul. 2020, 05:09

Restaurantul Nowhere – Oddbird nu oferă doar o experiență gastronomică de calitate, ci și o experiență relaxantă și introspectivă. Pentru a ajunge la masa pe care a rezervat-o, clientul trebuie să se plimbe prin pădure.

Restaurantul a fost creat de Oddbird, o firmă vinicolă care produce vin fără alcool, și a fost proiectat de studioul de design The Norrmans, materialele fiind toate reciclate. Meniul a fost creat de bucătarii Linn Söderström și Marion Ringborg del Garba, din Stockholm.

Eram mereu pe fugă, pregătiți pentru noi experiențe, locuri și provocări. Pandemia ne-a obligat să ne oprim și să ne gândim la frumusețile care ne înconjoară, pe care le avem în fața noastră, dar pe care nu observăm. Astfel s-a născut ideea acestui restaurant şi, odată cu ea, ocazia de a reflecta și de a găsi magia în lucrurile simple, a declarat un reprezentant al restaurantului Oddbird pentru publicația Lonely Planet.