LACRIMI şi DURERE. Trupul neînsufleţit al lui Szobi Cseh, depus la capela Cimitirului Bellu VIDEO

Trupul neînsufleţit al lui Szobi Cseh a fost depus sâmbătă la capela Cimitirului Bellu. Rudele, apropiaţii şi fanii acestuia au venit, rând pe rând, la căpătâiul cascadorului ca să îşi ia rămas bun de la el. O coroană de flori în memoria actorului a trimis şi preşedintele Traian Băsescu, informează România TV.

02 aug. 2014, 14:54
LACRIMI şi DURERE. Trupul neînsufleţit al lui Szobi Cseh, depus la capela Cimitirului Bellu VIDEO

Pe Szobi mi-l aduc aminte un om plin de energie, m-am uitat acum la el, nici nu puteam să îmi închipui cum acest om făcea atâtea cascade, l-am iubit, a fost generaţia mea şi îl iubesc în continuare„, a spus un bărbat.

Citeşte şi Florin Piersic, împietrit de durere, primele declaraţii după moartea lui Szobi Cseh

Nu l-am cunoscut aşa personal, dar am urmărit filmele lui. Chiar ultima imagine, cuvintele lui frumoase mai ales pentru copilaşii orfani, a vrut să facă ceva pentru ei. Aşa parcă m-a doborât ceva„, a spus o femeie cu lacrimi în ochi.

Citeşte şi Soţia cascadorului Szobi Cseh: „A murit în chinuri groaznice!”

Trupul neînsufleţit al lui Szobi Cseh va rămâne sâmbătă la capela Cimitirului Bellu unde prietenii, apropiaţii şi cei care l-au apreciat pot veni să îşi ia rămas bun. Au venit foarte mulţi oameni pentru a aprinde câte o lumânare şi a aduce o coroană. Duminică, el va fi înmormântat cu onoruri militare în jurul orei 3.00 lângă Aleea Artiştilor.

Szobi Cseh a fost decorat post-mortem de preşedintele României în grad de cavaler. Cascadorul a murit după o lungă şi grea bătălie cu cancerul, în noaptea de joi spre vineri, la Spitalul Fundeni.

Citeşte şi Gesturile care au grăbit MOARTEA lui Szobi Cseh. Amănunte CUTREMURĂTOARE din viaţa artistului