LACRIMI şi DURERE. Trupul neînsufleţit al lui Szobi Cseh, depus la capela Cimitirului Bellu VIDEO

Publicat: Sâmbătă, 02 August 2014 17:54 // Actualizat: Sâmbătă, 02 August 2014 18:14 // Sursa: romaniatv.net

Trupul neînsufleţit al lui Szobi Cseh a fost depus sâmbătă la capela Cimitirului Bellu. Rudele, apropiaţii şi fanii acestuia au venit, rând pe rând, la căpătâiul cascadorului ca să îşi ia rămas bun de la el. O coroană de flori în memoria actorului a trimis şi preşedintele Traian Băsescu, informează România TV.

"Pe Szobi mi-l aduc aminte un om plin de energie, m-am uitat acum la el, nici nu puteam să îmi închipui cum acest om făcea atâtea cascade, l-am iubit, a fost generaţia mea şi îl iubesc în continuare", a spus un bărbat.

Citeşte şi Florin Piersic, împietrit de durere, primele declaraţii după moartea lui Szobi Cseh

"Nu l-am cunoscut aşa personal, dar am urmărit filmele lui. Chiar ultima imagine, cuvintele lui frumoase mai ales pentru copilaşii orfani, a vrut să facă ceva pentru ei. Aşa parcă m-a doborât ceva", a spus o femeie cu lacrimi în ochi.

Citeşte şi Soţia cascadorului Szobi Cseh: "A murit în chinuri groaznice!"

Trupul neînsufleţit al lui Szobi Cseh va rămâne sâmbătă la capela Cimitirului Bellu unde prietenii, apropiaţii şi cei care l-au apreciat pot veni să îşi ia rămas bun. Au venit foarte mulţi oameni pentru a aprinde câte o lumânare şi a aduce o coroană. Duminică, el va fi înmormântat cu onoruri militare în jurul orei 3.00 lângă Aleea Artiştilor.

Szobi Cseh a fost decorat post-mortem de preşedintele României în grad de cavaler. Cascadorul a murit după o lungă şi grea bătălie cu cancerul, în noaptea de joi spre vineri, la Spitalul Fundeni.

Citeşte şi Gesturile care au grăbit MOARTEA lui Szobi Cseh. Amănunte CUTREMURĂTOARE din viaţa artistului

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
02 aug 20:10
Răspunde | Votează email 0 email
Http://SmartUrl.it/RoML

Esti Pasionat de Fotbal ? ... intra Aici: Http://SmartUrl.it/RoML Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te jucand gratuit cu alti Manageri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Bani, Telefoane, Trofee, Diplome, Cadouri surpriza, etc!

Http://SmartUrl.it/RoML

(Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Manager de Fotbal Gratuit AICI:

Http://SmartUrl.it/RoML
02 aug 18:18
02 aug 17:59
...şi fanii acestuia au venit, rând pe rând, la căpătâiul cascadorului ca să îşi …read more ...
1
EUR
4.8418
RON
12 Jul
noapte 15 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H