Ladislau Boloni, persona non-grata în Belgia. Suporterii Antwerp. „Antrenorul merită un şut în fund”

Antwerp a pierdut în ultima etapă din campionatul Belgiei, în fața celor de la Mouscron, scor, 1-3, și ocupă locul 7 în clasament, la un punct distanță de ultimul loc care merge în play-off. Astfel, tehnicianul echipei în vârstă de 66 de ani, Ladislau Boloni, a devenit persona non-grata pentru suporterii grupării.

04 nov. 2019, 10:45
Ladislau Boloni, persona non-grata în Belgia. Suporterii Antwerp. „Antrenorul merită un şut în fund”

Suporterii vor ca Ladislau Boloni să nu mai antreneze echipa lor. „Bun pentru echipele de mijlocul clasamentului, să le aducă spre vârf, dar a venit timpul să plece” sau „Cred că Bölöni a pierdut vestiarul. Nu se mai vede nicio idee de joc, spirit de luptă şi ambiţie. Fotbalul său e prea sărac şi antrenorul merită un şut în fund” sau „Afară cu Boloni”, sunt câteva dintre mesajele apărute pe internet.

Citeşte şi Laszlo Boloni, DERAPAJ RASIST. Declaraţie ŞOC după scandările XENOFOBE ale fanilor români la meciurile cu Spania şi Malta

Antwerp a ajuns la a patra înfrângere din 13 meciuri. „Suporterii au uitat repede de locul 4 neaşteptat pe care a dus-o pe Antwerp, acum afecţiunea s-a răcit, mai ales din cauza căderii pe 6”, a scris agenţia Voetbalprimeur.