Lara Fabian şi-a anulat concertul din Bucureşti cu două ore înaintea spectacolului. Organizatorii o dau în judecată

Organizatorii concertului pe care cântăreaţa Lara Fabian urma să îl susţină luni seara la Bucureşti, International Creative Talent Agency, au anunţat faptul că o vor da în judecată deoarece a anulat "unilateral, pentru a doua oară consecutiv" spectacolul, dar şi pentru acuzaţia "falsă" a acesteia.

RomaniaTV.net
04 feb. 2020, 11:32
Lara Fabian şi-a anulat concertul din Bucureşti cu două ore înaintea spectacolului. Organizatorii o dau în judecată

Cântăreaţa avea programat luni, 3 februarie, de la ora 19:30, un concert la Sala Palatului din Bucureşti, pe care l-a anulat cu două ore înainte. Aceasta a anunţat vestea pe pagina sa de Facebook.

„Sunt în Bucureşti, la hotel, şi sunt profund întristată din cauză că sunt nevoită să vă anunţ că spectacolul din această seară este anulat din cauza unor circumstanţe nefericite, total independente de voinţa mea, a trupei sau a echipei mele. Dar, aşa cum am împărtăşit cu voi toate sentimentele mele, trebuie să vă spun şi astăzi adevărul, cu toată obiectivitatea. Sunt furioasă pentru că a patra oară la rând persoana care manageriază datele turneului internaţional (nu şi pe cele din Franţa), care trebuia să mă plătească pentru a apărea în concertele noastre este în imposibilitatea de a o face”, a scris Lara Fabian. „Nu pot accepta să închid ochii la un asemenea abuz, nici să pot continua să cânt, când trebuie să-mi plătesc toată echipa şi cheltuielile fără să fie eu însămi plătită pentru a putea suporta toate acestea. Este pur şi simplu o situaţie oribilă. Am încercat să continui, sperând că totul s-ar rezolva, dar lucrurile s-au înrăutăţit şi suntem puşi în situaţia regretabilă de a nu mai continua”, a mai precizat artista.

Citeşte şi:În ianuarie, Lara Fabian concertează la Cluj-Napoca, Tarja Turunen la Bucureşti

 A doua zi, organizatorii concertului au transmis un comunicat în care precizează că decizia este bazată pe o acuzaţie falsă. În plus aceştia adaugă faptul că artista a părăsit sala cu aproximativ patru ore înainte de concert şi a plecat spre aeroport, fără să discute cu un reprezentant al organizatorului.

„În seara zilei de 3 februarie, Lara Fabian trebuia să susţină un concert la Sala Palatului, Bucureşti, ora 19:30. Pentru a doua oară consecutiv, artista a anulat spectacolul. Acest lucru este inacceptabil şi noi nu acceptam acuzaţia falsă făcută la adresa noastră prin intermediul conturilor ei de social media. Lara Fabian a aterizat în România pe 2 februarie şi totul a decurs foarte bine”, mai spun organizatorii.

„La ora 16:00, a decis să părăsească sala şi să plece către aeroport, fără să discute în prealabil cu niciun reprezentant al organizatorului. Nu a oferit nicio scuză validă, lăsându-i uimiţi atât pe cei din echipa ei, cât şi pe organizatori”.

În comunicat se mai arată: „Dacă neplata ar fi motivul real, atunci nu ar fi trebuit să se prezinte în Bucureşti! Absenţa ei vătămează promoterul şi pe toţi cei implicaţi în organizarea evenimentului. Ne cerem scuze pentru publicul afectat, care împărtăşeşte cu noi această problemă”.

Citeşte şi: Concertele Lara Fabian din Craiova şi Bucureşti, amânate din cauza unei boli cu care artista a fost diagnosticată recent

Cântăreaţa a anulat şi concertul de la Atena, pe 1 februarie

„În noiembrie 2019, cele două concerte din Bucureşti au fost anulate de artistă, motiv care este încă subiect de neînţelegere între cele două părţi. Problemele de sănătate invocate sunt discutable, iar promoterul, care este şi booking agent-ul ei, a suferit pierderi materiale din cauza anulării unilaterale de către Lara Fabian. Atâta timp cât conversaţia a fost purtată într-o manieră corectă şi calma cu persoanele implicate, nu am simţit nevoia să comunicăm public pe acest subiect”.

În concluzie, spun organizatorii, „vom înainta un proces împotriva artistei şi managementul acesteia pentru a primi dreptate în cadrul acestei situaţii dureroase. Suntem încrezători ca autoritatea competentă va da un verdict corect”.