Larisa Iordache a dezvăluit de ce a refuzat să participe la Survivor. ”Nu cred că mi-aș asuma acest risc”

Larisa Iordache este una dintre cele mai iubite și apreciate gimnaste de la noi. De-a lungul timpului, vedeta a participat la numeroase show-uri de televiziune, iar recent, a primit propunerea de a concura la Survivor, însă a refuzat.

20 mart. 2023, 15:24
Larisa Iordache a dezvăluit de ce a refuzat să participe la Survivor. ”Nu cred că mi-aș asuma acest risc”
Larisa Iordache a dezvăluit de ce a refuzat să participe la Survivor

Larisa Iordache a dezvăluit de ce a refuzat să participe la Survivor. Fosta gimnastă în vârstă de 26 de ani a dezvăluit care este adevăratul motiv din spatele refuzului de a se alătura acestei competiții.

Citește și Pe ce cheltuie Larisa Iordache renta viageră lunară de 14.000 de lei. „Pentru plăcerile sufletului meu!”

Larisa Iordache a dezvăluit de ce a refuzat să participe la Survivor

Unul dintre principalele motive pentru care fosta gimnastă a refuzat să participe la Survivor este faptul că acum antrenează copii, iar programul nu îi permite ca în perioada următoare să ia parte la astfel de competiții.

„Cu ceva timp în urmă am fost ofertată pentru Survivor, dar nu am fost pregătită, plus că făceam gimnastică la momentul acela. Momentan sunt ok așa, a fost o experiență minunată la America Express, din care am învățat foarte multe lucruri și m-am redescoperit pe mine cumva, dar, în același timp, momentan, stau.

Am foarte multe planuri acasă, am copii de antrenat și îmi doresc foarte tare să progresez cu ei și să mergem la competiții, pentru că urmează o competiție săptămâna viitoare, Campionatul Național, și sperăm din suflet să avem un acord foarte bun acolo. Este o experiență cred că foarte faină, dar, momentan, regimul de acolo mă cam sperie pot să zic”, a spus Larisa Iordache, într-un interviu pentru unica.ro.

Chiar dacă este obișnuită cu astfel de tipuri de concursuri, Larisa Iordache a spus că a refuzat să meargă în Republica Dominicană deoarece i-ar fi fost mult prea greu să stea departe de casă mai mult de trei luni.

„Nu, mă sperie pentru că nu știi cât stai, desigur, și, în același timp, nu știi ce fac cei dragi de acasă. Pentru mine este foarte important acest lucru, este foarte important să țin contactul cu ei, să pot să am legătura cu ei, să le simt vibrația din voce măcar, pentru că eu sunt familistă și atunci mi-e puțin dificil dacă aș sta, nu știu, 3 – 4 luni. Clar, dacă m-aș duce la o competiție, aș vrea să stau cât mai mult și atunci nu cred că mi-aș asuma momentan acest risc”, a mai spus fosta gimnastă.

Citește și Larisa Iordache, mai sinceră ca oricând. Ce spune fosta gimnastă despre presupul nou iubit: „Mă face să mă simt mulțumită de mine”