Larisa Iordache, dezvăluiri dureroase despre problemele de sănătate. „Era să-mi pierd un rinichi, acum am un început de artroză” VIDEO

Larisa Iordache a vorbit recent despre posibila revenire în competiţii, violența din sport și superstiții. Fosta gimnastă, multiplă medialiată olimpică, mondială şi europeană, a dat detalii şi despre viaţa sa privată.

03 apr. 2023, 13:21
Larisa Iordache, dezvăluiri dureroase despre problemele de sănătate. „Era să-mi pierd un rinichi, acum am un început de artroză” VIDEO
Larisa Iordache, dezvăluiri dureroase despre problemele de sănătate. "Era să-mi pierd un rinichi, acum am un început de artroză"

Larisa Iordache, dezvăluiri dureroase despre problemele de sănătate. La aproape doi ani de la retragere, Larisa Iordache ar da orice să mai poată concura măcar o dată la un concurs important, dar nu a uitat nici de accidentările grave care i-au marcat cariera şi care i-au afectat grav sănătatea.

„Mi-ar plăcea să spun că o să concurez la bârnă la JO de la Paris. Dar în ultima vreme m-am urcat pe bârnă doar ca să fac niște story-uri și niște poze. Într-adevăr, când mă îmbrac în costum de gimnastică și mă urc pe aparat mi se face dor. E o altă lume, când sunt în costm de gimnastică sunt eu! Văd cu câtă plăcere port costumul de gimnastică mă simt acasă, e natura mea. Mi se pare genial ca cineva să găsească un loc pe care să-l numească acasă, în afara familiei. Eu o numesc o lume colorată, pentru că toate culorile și toată explozia de culori s-a întâmplat acolo. Atât sufletească, cât și emoțională, de la extaz la agonie într-o secundă. Nu este imposibil, nu am de unde să știu când îmi sclipește ceva în cap. Dar mi-am propus să nu mă mai supun la provocări fizice atât de mari, pentru că ultimul an a fost cu multe lucruri. Când era să-mi pierd un rinichi și am fost destul de inconștientă, dar mi-am asumat riscul. De-a lungul anilor am renunțat la mine pentru gimnasta Larisa, nu pentru omul Larisa. Acum m-am ales pe mine, să am un viitor fără durere. Plus că am un început de artroză şi e prea devreme să îl am. Trebuie să fac infiltrații mult timp pentru a lubrifia zona”, a spus Larisa Iordache la podcast-ul Business Philosophy.

Citeşte şi: Larisa Iordache, primele declarații despre iubit. Cine este bărbatul care i-a făcut inima să bată din nou: „Este din sport, este un bărbat care își asumă alegerile”

Fosta gimnastă a vorbit şi despre superstiţiile avute ca sportivă: „Acum nu am superstiții. Mă luam după costumele care le-am purtat în anumite concursuri. Cred că superstiție e cum să-ți formezi norocul, să îl predestinezi. Singura supestiție care mi-a rămas e că îmi place să intru cu dreptul într-o încăpere”.

Fosta sportivă a dat detalii şi despre viaţa personală. „Sunt împreună cu cineva, da. Suntem într-o perioadă de cunoaștere. Îmi doresc să fie ceva curat, lin, frumos, să nu ne grăbim. E un om, un bărbat fain. Face sport de performanță și e tare drăguț. Face și sport de echipă și individual. Dacă aș avea o fetiță aș da-o la gimnastică, dacă o să-i placă la fel de mult cum mi-a plăcut mie. Cu siguranță copiii mei o să facă sport de performanță. Sportul îi ajută la foarte dezvoltare a fizicului și a psihicului, indiferent dacă face de performanță sau nu”, a dezvălui Larisa Iordache.

Citeşte şi: Pe ce cheltuie Larisa Iordache renta viageră lunară de 14.000 de lei. „Pentru plăcerile sufletului meu!”