Larisa Iordache, primele declarații despre iubit. Cine este bărbatul care i-a făcut inima să bată din nou: „Este din sport, este un bărbat care își asumă alegerile”

Larisa Iordache, primele declarații despre iubit. În vârstă de 26 de ani, sportiva iubește din nou și nu se ferește să recunoască asta. Chiar dacă nu a dat prea multe detalii despre relația ei, a vorbit despre bărbatul care i-a făcut inima să bată din nou.

31 mart. 2023, 12:06

Larisa Iordache, primele declarații despre iubit. În ultima vreme, vedeta nu a trecut prin momente tocmai plăcute, mama ei s-a stins din viață și a suferit eneorm, iar apoi s-a despărțit de iubit. Din fericire, sportiva a reușit să ajungă la un echilibru, acum este foarte bine emoțional și asta pentru că un bărbat îi oferă dragoste necondiționată.

Citește și: Larisa Iordache a dezvăluit de ce a refuzat să participe la Survivor. ”Nu cred că mi-aș asuma acest risc”

Larisa Iordache, primele declarații despre iubit

Răbdare, în primul rând. Sinceritate și susținere. Sunt trei calități pe care cred că fiecare om, bărbat sau femeie, ar trebui să le aibă. În momentul în care începi o relație, după o perioadă de timp în care ai fost singur, este clar că este destul de greu să te adaptezi la un stil de viață în doi. Mie mi-a fost foarte dificil pentru că mi-a fost și foarte greu să îmi deschid sufletul. 

Pur și simplu trebuie găsești pe cineva care să te ajute să rămâi concentrat pe lucrurile pe care vrei să le faci și să fie acolo când ai nevoie. Oricum, înțelegerea trebuie să existe. Nu ne ascundem, asta nu înțelege lumea. Chiar dacă nu am dat detalii și nu am spus cine este, nu ne ascundem absolut deloc, ne comportăm ca doi oameni normali. Mergem în locuri ca un cuplu, așa cum suntem. 

Mergem și mâncăm împreună, facem lucruri împreună, ne susținem, suntem unul lângă celălalt. Am discutat despre asta. În momentul în care vom vrea să postăm o poză împreună, va fi fi o poză postată de noi, cu siguranță”, a spus Larisa pentru Ego.ro.

Gimnasta a spus că iubitul ei este implicat în domeniul sportului și a continuat să dea detalii. „Este un bărbat dezinvolt, este un bărbat care își asumă alegerile și asta mi-a plăcut foarte tare la el. Nu îi pasă ce crede lumea și ce spune lumea, ci doar persoana iubită. Asta m-a încurajat pe mine, cumva. Mi-a dat speranță și curaj în acest sens.

Da, este din sport și înțelege foarte bine presiunea publicului, înțelege foarte bine ce trecut am avut, înțelege foarte bine cum sunt eu acum. De asta zic că nu mă feresc de absolut nimic. Suntem exact ca doi oameni normali”, a mai adăugat Larisa Iordache.