Larisa Iordache s-a vaccinat antiCovid-19. Ce s-a întâmplat cu gimnasta după ce s-a imunizat FOTO

Larisa Iordache, cea mai medaliată gimnastă româncă, s-a vaccinat antiCovid-19, iar apoi a transmis un mesaj. Sportiva a dezvăluit că a fost mult mai ușor decât se aștepta.

23 feb. 2021, 08:57
Larisa Iordache s-a vaccinat antiCovid-19. Ce s-a întâmplat cu gimnasta după ce s-a imunizat FOTO

Larisa Iordache s-a vaccinat antiCovid-19. Campania de vaccinare a sportivilor din loturile naționale ale României împotriva COVID-19 a început la Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare Medico-Militară „Cantacuzino”. Primii sportivi pe care echipa medicală a COSR i-a programat saptamâna trecută la vaccinare au fost înotătorii şi săritorii în apă, iar în prima zi a acestei săptămâni  a venit rândul gimnastei Larisa Iordache. Apoi, la vaccinare au trecut și antrenorii Lăcrămioara şi Cristian Moldovan.

Larisa Iordache s-a vaccinat antiCovid-19

COSR a făcut, imediat, anunțul. „Larisa se află în plină pregătire pentru concursul de calificare la JO Tokyo 2020, competiţia europeană de la Basel, din aprilie. Vaccinul de la finalul zilei, şi ea, şi antrenorii! Succes, Larisa! Încredere, Team Romania te aşteaptă în echipă! Tot azi au fost vaccinate persoane din staff-ul naţionalelor de fotbal şi a lotului olimpic de judo. Echipa medicală a COSR va continua să înscrie componenţii loturilor olimpice la vaccinare”, a anunţat COSR.

Larisa Iordache, cea mai medaliată gimnastă româncă. Le-a întrecut pe Nadia Comăneci şi Cătălina Ponor

Marea campioană a  dat detalii despre cum a decurs vaccinul antiCovid-19. „Primul vaccin impotriva COVID-19 a fost mai ușor decât credeam. Cele 15 minute au trecut , iar acum pot merge liniștită la antrenament”, a spus Larisa Iordache.

Larisa Iordache şi-a mărit buzele, cum arată acum gimnasta. „Nu-ţi place, nu te uita. Îmi fac viaţa exact cum vreau”