Larisa Iordache se operează la Viena: „Este un pas foarte simplu in vindecarea gleznei mele”

Gimnasta Larisa Iordache a anunţat, vineri, pe Facebook, că se va opera la gleznă. Operaţia va fi făcută la Viena.

03 dec. 2021, 12:36
Larisa Iordache se operează la Viena: „Este un pas foarte simplu in vindecarea gleznei mele”

Gimnasta Larisa Iordache vrea să scape definitiv de problema la gleznă care a determinat-o să se retragă din finala la bârnă la JO 2020.

„Pentru mine azi este o zi destul de ciudata, sunt la Viena si urmeaza sa intru in operatie pentru a scapa de durerea de la glezna.
A 7-a operatie, nu-i chiar usor, dar nu ma plang!
Stiu ca asta este un pas foarte simplu in vindecarea gleznei mele, dar ce urmeaza ma sperie mai tare (carje, recuperare, etc.) dar macar o sa fiu stapana pe piciorul meu si nu o sa mai imi creeze probleme”, a anunţat gimnasta Larisa Iordache pe Facebook.

Citeşte şi: Adevărul despre retragerea Larisei Iordache din finala la bârnă la JO 2020. „Este o problemă mult mai profundă”

În august 2021, Larisa Iordache s-a retras din competiţie înaintea finalei la bârnă de la JO 2020 din cauza unei accidentări. Larisa Iordache se calificase în finala de la bârnă, dar starea medicală a gimnastei care obținea bronzul cu echipa în 2012 este îngijorătoare.

Citeşte şi: Larisa Iordache, primul mesaj după abandonul din finala de la bârnă la JO 2020: Am încercat şi am sperat până în ultima clipă

Entorsa metatarsiană de la piciorul stâng, diagnosticată imediat după sesiunea de calificări din 25 iulie, nu i-a permis să mai concureze pentru medalia olimpică.

„Am încercat și am sperat până în ultima clipă pentru această finala olimpică. Din păcate, iar, drumul meu este împietrit… durerea asta de la gleznă pe care o simt este peste limita mea de suportabilitate ca om”, a transmis Larisa Iordache.

„Drumul nu se oprește aici cu această șansa nefructificată. Momentan pun puțină pauză și o iau de la capăt când o să fiu pregatită să reiau totul din punct de vedere psihic cât si fizic”, a mai transmis Larisa Iordache.