Larisa Magda, dansatoarea care i-a impresionat pe juraţi la Românii au talent. „Eşti un fenomen”

Larisa Magda, o adolescentă din Australia cu origini româneşti, i-a emoţionat pe juraţii de la Românii au talent cu un număr de dans contemporan. Tânăra de 15 ani a mărturisit că vrea să-şi ajute sora care este foarte bolnavă.

RomaniaTV.net
14 feb. 2020, 19:42
Larisa Magda, dansatoarea care i-a impresionat pe juraţi la Românii au talent. „Eşti un fenomen”

Larisa este elevă și s-a născut în Adelaide, Australia. În prezent, tatăl Larisei, originar din Bistrița, lucrează în construcții, este manager de proiecte. Mama ei, tot româncă, este din Piteşti şi avea patru ani când a ajuns în Australia.  Cei doi s-au întâlnit în Sydney, la o convenție creștină, potrivit Protv.

Larisa are o soră mai mică, în vârstă de 13 ani, și trei frați, băieți – de 6, 10 și 12 ani. Sora mai mică este foarte bolnavă. În timpul sarcinii, creierul fetiţei nu a primit oxigen, iar medicii i-au făcut mamei cezariană de urgenţă.

„S-a născut cu paralizie cerebrală, iar medicii au spus că ea nu va supravieţui”, a povestit Larisa.

Imediat după naştere, doctorii le-au spus părinţilor că fetiţa nu va trăi mai mult de doi ani. A ajuns la 13, însă este ţintuită la pat şi este asistată de aparate medicale.

La 6 ani, părinții au dus-o pe Larisa să facă balet şi atunci ea s-a îndrăgostit de dans. Mama fetei a lucrat ca instructor de gimnastică și ca arbitru în competiții de gimnastică, așa că a mai învățat-o pe Larisa unele mișcări mai complicate de gimnastică. 

În tot acest timp, Larisa a câștigat multe concursuri naționale și internaționale și a ajuns inclusiv în Statele Unite. A participat la ”Australia’s Got Talent”, unde Larisa a spus juraților că dansează pentru sora ei, pe care o consideră specială.

I-a impresionat până la lacrimi şi pe juraţii de la Românii au talent.

„Momentul ei este cel mai bun moemnt de dans pe care l-am văzut la Românii au talent. Nu are legătură cu emoţia, ci cu execuţia”, a spus Mihai Petre.

„Eşti de un 10 perfect! Eşti un fenomen”, a precizat Andra.

Larisa s-a calificat în următoarea etapă a concursului după ce a obţinut patru de „Da” din partea juraţilor.

Citeşte şi: PROGNOZA METEO. Vreme de aprilie, la mijloc de februarie. Temperaturile vor trece de 15 grade în mai toată ţara