Laura Chiriac, explicaţie ŞOC după ce a fost surprinsă ÎN TANDREŢURI cu Sergiu Diacomatu VIDEO

Laura Chiriac, candidata ALDE la Primăria Sectorului 1, a fost filmată de Cancan în timp ce se săruta cu Sergiu Diacomatu, deşi ambii sunt căsătoriţi.

28 apr. 2016, 07:01
Laura Chiriac, explicaţie ŞOC după ce a fost surprinsă ÎN TANDREŢURI cu Sergiu Diacomatu VIDEO

Laura Chiriac a dat explicaţii la un pst TV. Ea spune că a fost abordată de Sergiu Diacomatu, anchetat de DNA în diferite dosare legate de retrocedări ANRP, pentru că ar fi spus că acesta e mafiot.

„A vrut să mă cunoască și să mă lămurească!”, a spus Laura Chiriac, deşi imaginile dintre cei doi trădează nu o primă întâlnire, ci o bună cunoaștere, semn că se știau dinainte.

Laura Chiriac spune că ceea ce e în Primăria Sectorului 1 e o adevărată mafie: „Lucrurile țin de mafie, bani, interese. Sectorul 1 este în centrul intereselor unei mafii care ar face orice pentru a rămâne la butoane. Vreau să destructurez anumite rețele, dar pentru asta trebuie să le cunosc”.

Laura Chiriac spune că va face mari dezvăluiri în perioada următoare și i-a amenințat și pe cei care au filmat-o în timpul escapadei sentimentale cu Sergiu Diacomatu: „Am intrat cu mâinile curate, voi ieși cu mâinile curate. Însă, nu voi sta cu brațele încrucișate. Mai ușor cu filajul, mai ușor cu amenințările! Am aflat multe lucruri pe care le voi spune în perioada următoare”.

CITEŞTE ŞI Laura Chiriac, PRIMA REACŢIE după ce a fost filmată în ipostaze compromiţătoare. Cum se apără fosta vedetă TV

„Domnul Diacomatu are un trecut foarte recent legat de faptul că a participat la alegeri în sectorul 1, cunoaște bine această zonă electorală, cunoaște bine contracandidații mei din sectorul 1. Cam așa stau lucrurile, despre acest domn vorbim. În aceste condiții am acceptat – invitația a fost lansată de domnia sa – și am luat această oportunitate. Pentru că cel mai important pentru a destructura rețele, este să le cunoști. Am învățat asta ca jurnalist de investigație. Pe lângă cariera mea de prezentator de televiziune, am făcut anchete pentru emisiuni mari și importante, am filmat în viața mea cu camera ascunsă”, a declarat Laura Chiriac.

CITEŞTE ŞI Laura Chiriac, candidatul ALDE la Primăria Sector 1, surprinsă în timp ce se săruta cu Sergiu Diacomatu VIDEO

„Nu vreau să fac niciun fel de reproș la adresa colegilor mei de la Cancan, care și-au făcut treaba foarte bine și au picat probabil întâmplător peste acest subiect. Dacă eram în locul lor, și eu îl dădeam. Dimpotrivă, vreau să-i mulțumesc reporterului care s-a duc acasă la mama soțului meu și a avut o atitudine foarte decentă. Deci jurnaliștii de la Cancan nu au făcut decât să-și facă treaba. La rândul meu, înțeleg că este foarte important să vezi cum se organizează acești oameni, să vezi ce interese au și de ce trebuie să păzești primăria ca primar. Și, credeți-mă, e important să stai de vorbă cu toți”, a adăugat jurnalista.

Laura Chiriac este căsătorita cu Octavian Basoc, producator general Antena 3 și Observator.