Laura Cosoi a făcut accident în vacanță. Cum se simte actrița: „Nici acum nu îmi simt partea stângă a feței”

Laura Cosoi iubește să plece în vacanțe. Și-a luat soțul și pe cele trei fetițe și au plecat cu autorulota.

18 aug. 2023, 23:51
Laura Cosoi a făcut accident în vacanță. Cum se simte actrița: „Nici acum nu îmi simt partea stângă a feței”

Laura Cosoi și familia ei au mers în Bulgaria, pe Coasta de Azur și în munții Apuseni. Călătoria nu a fost lipsită nici de incidente. Vedeta s-a accidentat într-un din zile, după ce a căzut pe scara de la patul fetițelor în autorulotă.

S-a asigurat că micuțele ei au adormit, iar apoi actrița a vrut să coboare, însă nu a fost atentă și s-a lovit destul de rău.

Citește și Cum arată prima soție a lui Radu Vâlcan. Prezentatorul a mai fost căsătorit o dată înainte de Adela Popescu. „Sunt încercări din viață”

„Prima noapte în autorulotă a fost ceva ce practic nu se potrivește cu imaginile instagramabile. Hrănește copiii, curăță după ei, spală-i, vezi că iar sunt cu picioarele în iarba udă, biscuiți peste tot, scutece, ai grijă să nu stea lângă foc, să nu alunece de pe pietre și să cadă pe undeva, îmbracă-i cu haine groase, pe care în secunda doi le găsești în autorulotă, ei zburdând în tricouri prin bezna nopții.

Și, în sfârșit, se face 23.00 și speram că le va lua somnul repede. Și chiar așa a fost. Când să mă dau jos din pat, am alunecat și m-am proptit cu fața în scara de la patul lor. Am crezut că m-a lovit trenul, cum se spune. Nici acum nu îmi simt partea stângă a feței”, povestește Laura Cosoi.

Ce spune Laura Cosoi despre o nouă sarcină

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au trei fetițe împreună. Cei doi se gândesc să-și mărească familia și să mai facă un copil.

Citește și „Am doi, bebeluși, n-am dormit toată noaptea”. Theo Rose, anunțul care i-a lăsat cu gura căscată pe fani

„Eu cred că da (n.red.: vor mai veni și alți copii), dar nu pot să fiu convinsă. Acum nu pot să spun decât că Dumnezeu știe cum le va aranja. Sănătoși să fie. Cosmin își dorește foarte mult”, a declarat Laura Cosoim, potrivit unica.ro.