Laura Vicol, avocatul lui Bebino, ameninţată de Clanul Ţiganilor. Primele declaraţii: „Nu mă intimidează”

Avocatul Laura Vicol trece prin momente de groază, fiind amenințată de Clanul Țiganilor, rivalii interlopului Bebino. S-a întâmplat după ce a preluat cazul liderului Clanului Sportivilor.

RomaniaTV.net
22 ian. 2020, 11:00
Laura Vicol, avocatul lui Bebino, ameninţată de Clanul Ţiganilor. Primele declaraţii: „Nu mă intimidează”

Contactată de România TV, Laura Vicol a declarat că nu are probe în ceea ce priveşte vandalizarea maşinii, însă este prea mare coincidenţa, s-a întâmplat totul a doua zi după ce am luat cazul.

Este doar o suspiciune, evident. Dar, imediat, a doua zi, am găsit maşina vandalizată. Vinovaţii clientului meu sunt în continuare liberi. Pe mine nu mă interesează şi nici nu mă intimidează că acest individ este şeful nu ştiu cărui clan. Nu mi-e frică, o să mergem înainte cu procesul„, a declarat Laura Vicol, la România TV.

Citeşte şi: Interlopul Bebino, liderul Clanului Sportivilor, adus pe targă în faţa judecătorilor

I-a fost vandalizată maşina în faţa instanţei

La o zi după ce a preluat cazul lui Bebino, avocatului i-a fost spart geamul de la mașină din dreptul locului unde se afla scaunul copilului.

Ți-e frică să mergi pe stradă. Eu pentru că am îndrăznit să-l apăr mi s-a adresat un mesaj cu o bilă de rulment, exact în geamul unde este scaunul copilașului (…) Trăim într-o țară în care lumea își permite să te amenințe. Pe vremea Alinei Bica mă amenința DNA cu pușcăria, acum mă amenință interlopii (…) Nu mi-e frică” a scris pe Facebook Laura Vicol.

Citeşte şi: Interlopul care l-a măcelărit pe Bebino a mai făcut o victimă

Bebino, şeful Clanului Sportivilor, măcelărit în plină stradă

Marius Alin Alecu, noul şef al „Clanului Sportivilor” ar fi fost pur și simplu măcelărit: are degete amputate, toracele tăiat cu o sabie și tendoanele de la mâini secționate.

La data de 9 ianuarie,în jurul orei 22:00, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că la două unităţi spitaliceşti din Bucureşti s-au prezentat doi bărbaţi răniţi, cel mai probabil ca urmare aunei altercaţii„, anunţă Poliţia Capitalei. Protagoniştii scandalului au fost Emil Marius Alecu, zis Bebino sau King Kong, şi Cezar Petcu, cunoscut sub numele de Joe, au declarat surse din anchetă.

(Citeşte AICI mai multe detalii)