Interlopul Bebino, liderul Clanului Sportivilor, adus pe targă în faţa judecătorilor

Celebrul interlop Bebino a fost adus în faţa judecătorilor pe targă. Liderul Clanului Sportivilor este închis la penitenciarul Rahova, de unde a fost transportat astăzi în faţa instanţei.

RomaniaTV.net
21 ian. 2020, 07:32
Interlopul Bebino, liderul Clanului Sportivilor, adus pe targă în faţa judecătorilor

Bebino a fost adus pe targă, cu ambulanţa. Dupa acea rafuiala a suferit mai multe rani grave. Familia spune ca nu ar fi trebuit adus, deoarece starea de sănătate nu îi permite, potrivit Antena 3. Avocata sa spune că magistratul care a emis mandatul se teme pentru viaţa sa.

Bărbatul care l-a rănit pe Bebino, Cezar Petcu, zis Joe, s-a predat poliţiştilor şi a fost şi el arestat preventiv.

Bebino, mascarat în plină stradă

Marius Alin Alecu, noul şef al „Clanului Sportivilor” ar fi fost pur și simplu masacrat: are degete amputate, toracele tăiat cu o sabie și tendoanele de la mâini secționate.

La data de 9 ianuarie,în jurul orei 22:00, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti a fost sesizată prin apel la 112 cu privire la faptul că la două unităţi spitaliceşti din Bucureşti s-au prezentat doi bărbaţi răniţi, cel mai probabil ca urmare aunei altercaţii„, anunţă Poliţia Capitalei. Protagoniştii scandalului au fost Emil Marius Alecu, zis Bebino sau King Kong, şi Cezar Petcu, cunoscut sub numele de Joe, au declarat surse din anchetă pentru news.ro.

Emil Marius Alecu, zis Bebino i-ar fi cerut o sumă de bani lui Cezar Petcu, care a fost de acord să-i achite o parte din bani şi l-a chemat să-i facă plata, locul de întâlnire ales fiind unul public. Joe, fost boxer, insoţit de cîţiva prieteni, l-a aşteptat pe Bebino la locul de întâlnire, care fusese ales de adversari într-un -un loc public, tocmai pentru a evita un eventual conflict violent. (Citeşte AICI mai multe detalii)