Laurenţiu Reghecampf, dezvăluirea momentului despre Anamaria Prodan. Ce s-a aflat în plin divorț

Laurențiu Reghecampf a făcut dezvăluiri despre soția sa și despre relația lor în cartea pe care Anamaria Prodan tocmai a lansat-o! "Da, sunt cea mai bună" a apărut pe piaţă la câteva zile după ce s-a aflat de divorțul celor doi!

26 oct. 2021, 18:25
Laurenţiu Reghecampf, dezvăluirea momentului despre Anamaria Prodan. Ce s-a aflat în plin divorț

Laurenţiu Reghecampf, dezvăluirea momentului despre Anamaria Prodan. Laurențiu Reghecampf a făcut dezvăluiri despre soția sa și despre relația lor în cartea pe care Anamaria Prodan tocmai a lansat-o! „Da, sunt cea mai bună” a apărut pe piaţă la câteva zile după ce s-a aflat de divorțul celor doi!

Laurenţiu Reghecampf, dezvăluirea momentului despre Anamaria Prodan

Cartea a fost gata înainte de divorţ, astfel că Laurențiu Reghecampf a avut la dispoziție câteva file pentru a-și scrie gândurile despre soție. A avut numai cuvinte frumoase, atât pentru felul în care se comporta în viața de familie, cât și pentru viața profesională.

Vica Blochina, reacție dură în scandalul Reghecampf – Anamaria Prodan. Pe cine acuză: „Acum înțeleg exact!”

„Eu, mai tăcut din fire, ea vorbăreață și foarte expansivă. Își punea amprenta asupra oricui intra cu ea în contact, fără doar și poate. Nici nu simțeai că te schimbă din rădăcini. M-am întrebat, de multe ori, de unde vine acea putere interioară. Clar de la Dumnezeu, pentru că nu am întâlnit în viața mea un om atât de dârz, de puternic, de luptător, de drept. Anamaria este un exemplu de om adevărat, cum puțini se mai nasc în ziua de azi”, este de părere Laurențiu Reghecampf.

Reghe, postare emoţionantă pentru Bebeto. „Te iubeşte tata!” FOTO

Antrenorul a recunoscut că relația pe care a avut-o cu Anamaria Prodan i-a schimbat viața din temelii: „Mi-a dat încredere fără limită, mi-a explicat ce înseamnă imaginea în tabloul unui om perfect. Când am încheiat cariera de fotbalist îmi aduc aminte că am ieșit în grădina casei și, zâmbind, mi-a spus: „De azi mergem pe alt drum, o să ajungi cel mai mare antrenor! O să facem tot ce este posibil omenesc ca tu să faci istorie în antrenorat!”. Cred cu tărie că în soarta oricărui bărbat de succes stă o femeie puternică”.

Cum şi cu cine a înșelat-o Reghecampf pe Anamaria Prodan imediat după nuntă. „Am făcut dragoste la subsol!”

„A stat lângă mine secundă de secundă și a urmărit ca o leoaică fiecare mișcare a mea și mai ales a celor de lână mine. S-a luptat pentru mine ca nimeni alta pe pământ. Nu a permis nimănui să vorbească un cuvânt rău despre mine. Am înțeles, alături de Anamaria, cât de importantă este imaginea. Cât de serios trebuie să fii în meserie și în viață. Ce educație și ce exemplu trebuie să dai copiilor tăi”, a mai spus Laurențiu Reghecampf.


loading...