Laurențiu Reghecampf este în al nouălea cer! Antrenorul se laudă cu micuțul Liam cu fiecare ocazie

Corina Caciuc i-a oferit lui Laurențiu Reghecampf un băiețel superb, care acum are deja 10 luni. Antrenorul radiază de fericire și se mândrește cu micuțul Liam cu fiecare ocazie pe care o are.

27 mart. 2023, 21:09
Laurențiu Reghecampf este în al nouălea cer! Antrenorul se laudă cu micuțul Liam cu fiecare ocazie

Laurențiu Reghecampf sa pare că are, în sfârșit, parte de puțină liniște și se poate bucura de familia lui. Acum acesta se poate mândri cu cei trei băieți superbi, iar cel mic, Liam, face vâlvă de fiecare dată atunci când părinții lui îl postează pe rețelele de socializare. Pentru prima oară, după o perioadă extrem de îndelungată, Reghe parcă strălucește de fericire. Acesta nu mai ezită să se laude cu minunația de copil care îi umple sufletul de bucurie.

Citește și: Anamaria Prodan s-a prăbuşit emoţional. Mesaj răvăşitor de împăcare pentru Laurenţiu Reghecampf

Micul Liam are acum 10 luni și reușește să îi facă pe Laurențiu Reghecampf și pe Corina Caciuc să se bucure de viața mai mult ca oricând. De când scandalul divorțului de Anamaria Prodan s-a mai aplanat, liniștea s-a așternut în viața antrenorului. Acum acesta pare împlinit din toate punctele de vedere, iar cel mic îi face zilele chiar mai frumoase.

Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc au devenit părinți în urmă cu 10 luni, iar acum aceștia împărtășesc cu internauții momente din viața lor alături de cel mic. Antrenorul a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie cu Liam, în care se poate vedea foarte clar cât de bine seamănă cel mic cu Corina Caciuc.

Laurențiu Reghecampf e în culmea fericirii

Fanii nu au întârziat să apară în comentarii. Aceștia s-au declarat de-a dreptul îndrăgostiți de cel mic și au tansmis numai mesaje frumoase și cuvinte de laudă.

”Wow! Ce ingeras frumos și ce ochișori superbi are! Sa va aducă numai bucurii!/ Doamne, ce ochi superbi are/ O frumusețe de copil!/ Doamne ce splendoare de băiețel. Să vă trăiască și sa fie mereu sănătos!”, sunt doar câteva dintre comentariile de poza cu cel mic.

Și Corina Caciuc postează frecvent fotografii cu micuțul, reușind să surprindă de fiecare dată cele mai frumoase ipostaze cu fiul pe care i l-a oferit lui Laurențiu Reghecampf. Partenera de viață antrenorului a postat recent pe contul ei personal de Instagram o imagine cu băiețelul ei.

„Totul meu!”, a scris partenera lui Laurențiu Reghecampf la fotografia pe care a postat-o cu fiul lor, micuțul Liam.

Citește și: Anamaria Prodan i l-a prezentat lui Bebeto pe noul iubit. Prima reacție a copilului lui Laurențiu Reghecampf