Laurenţiu Reghecampf îşi cere scuze în numele fiului său Luca pentru derapajul antisemit

Băiatul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, Luca, în vârstă de 21 de ani, provine din prima căsătorie a tehnicianului, cea cu Mariana Pfeiffer. Zilele trecute, un comentariu făcut de acesta a inflamat spiritele în Israel.

24 aug. 2023, 21:31
Laurenţiu Reghecampf îşi cere scuze în numele fiului său Luca pentru derapajul antisemit

Fiul lui Laurenţiu Reghecampf, Luca, este acuzat de antisemitism, în urma unui comentariu pe care l-a lăsat pe Twitter. Antrenorul a postat, de curând, un mesaj pe Instagram, moment în care își cere scuze public pentru spusele fiului său, afirmații care au dat startul unor reacții în lanț.

Laurențiu Reghecampf radiază de fericire, lângă Corina Caciuc. Imaginile care o vor enerva la culme pe Anamaria Prodan: „Om liber și împlinit!”

Avand in vedere solicitarile reprezentantilor mass media de a comenta pe marginea articolului publicat pe site-ul gsp.ro referitor la o postare pe instagram realizata de fiul meu, Luca, fac urmatoarele precizari:
1. Nu am avut cunostinta si nu incurajez in absolut niciun mod transmiterea in spatiul public a unor astfel de afirmatii care sunt nu numai profund jignitoare la adresa unui intreg popor, dar sunt si de natura sa creeze amintiri extrem de dureroase pentru toti cei care au trecut prin cosmarul Holocaustului.
2. Desi fiul meu este major si pe deplin responsabil pentru absolut toate faptele sale, am luat legatura cu el in cursul zilei de astazi si i-am explicat gravitate unei astfel de afirmatii precum si consecintele chiar si legale pe care le presupune diseminarea in spatiul public a unei astfel de afirmatii.
2. Cred ca in urma discutiei purtate, acesta a inteles semnificatia profund negativa a afirmatiei sale si isi cere scuze sincer pentru toate efectele negative ale acesteia.
4. Recunosc ca am fost absolut surprins de mesajul transmis de fiul meu major in spatiul public, cu atat mai mult cu cat nasul lui de botez este un cetatean israelian, de religie mozaica, care i-a povestit, in mai multe randuri, impactul ororilor Holocaustului asupra poporului evreu.
In calitate de parinte, nu pot decat sa imi cer cele mai sincere scuze oricarei persoane care s-a simtit jignita de aceasta afirmatie a fiului meu major, Luca., a scris Laurentiu Reghecampf pe Facebook.

Citește și: Anamaria Prodan vrea să dea lovitura în afaceri. În ce domeniu a investit impresara: „Eu vreau să-i feresc pe români de țepe”

Luca Reghecampf, fiul cel mare al antrenorului Universității Craiova, e acuzat de antisemitism! Zilele trecute, acesta ar fi fost protagonistul unui derapaj antisemit revoltător. Reghe jr. a apelat, pare-se, la un comentariu reprobabil după un episod sângeros petrecut în teatrul de război din Cisiordania.

Ca răspuns pentru un utilizator de Instagram, Luca a scris: «Singurul lucru pe care Israelul îl merită este să fie pus într-o cameră şi pornit duşul». Acesta a adăugat şi o faţă zâmbitoare la finalul comentariului”, notează sursa citată.

Și pagina de Twitter „StopAntisemtisim”, o importantă platformă de supraveghere americană, a luat act de comentariul fiului lui Reghecampf. Organizația s-a declarat „dezgustată” de remarca total deplasată a băiatului lui Reghe.

Băiatul cel mare al lui Laurențiu Reghecampf, Luca, în vârstă de 21 de ani, provine din prima căsătorie a tehnicianului, cea cu Mariana Pfeiffer. În 2020, cu ocazia aniversării majoratului, Reghe i-a dăruit fiului său o mașină nou-nouță, o Toyota Land Cruiser cu un preț de catalog de 67.000 de euro.

În trecut, presa a scris despre idila pe care Luca a avut-o cu fosta gimnastă Asiana Peng.