Laurette recunoaște că s-a iubit cu Ion Țiriac: „Era frumos cu avionul privat, m-am simțit regina reginelor”. De ce s-au despărțit cei doi

Laurette recunoaște că s-a iubit cu Ion Țiriac. A fost una dintre cele mai populare asistente TV din România, însă, acum nu mai apare în lumina reflectoarelor. Trăiește de ceva vreme la Paris, alături de fiica și partenerul ei de viață.

27 feb. 2024, 09:01
Laurette recunoaște că s-a iubit cu Ion Țiriac: „Era frumos cu avionul privat, m-am simțit regina reginelor”. De ce s-au despărțit cei doi
Laurette recunoaște că s-a iubit cu Ion Țiriac

Laurette recunoaște că s-a iubit cu Ion Țiriac. Mulatra a declarat recent că a avut mai multe relații cu bărbați potenți financiar, printre care și miliardarul Ion Țiriac. Dacă până acum au fost doar zvonuri, ei bine, Laurette a vorbit deschis despre perioada când era în preajma omului de afaceri.

Laurette recunoaște că s-a iubit cu Ion Țiriac

Am mai avut relații cu milionari celebri de la noi. Țiri, că eu așa îi zic, o să rămână acolo la corason, la sufletul meu. Nu prea am mai vorbit așa în ultima perioadă.

Era frumos cu avionul privat, te dădeai jos, te lua cu mașina cu șofer. E foarte greu de accesat: trebuie să fii frumoasă, deșteaptă, să știi să vorbești, să știi să taci atunci când trebuie, să ai simțul umorului. Oamenii de afaceri sunt foarte stresați și tu trebuie să știi să te faci plăcută, să fii jovială. 

Cu Țiriac m-am simțit regina reginelor! Dacă nu eram eu deosebită și specială, se mai uita domnul Țiri la mine?! Dacă nu eram frumoasă și deșteaptă?”, a povestit Laurette.

Citește și: Laurette vrea sprijin financiar din partea statului. Vedeta nu se mai descurcă deloc. ”Mamă singură, cu copil în creștere. Poate mă încadrez să îmi dea acei 300 de lei pe lună”

Mulatra a dezvăluit și cum ea și fostul tenismen au ajuns să pună capăt relației. Potrivit spuselor sale, de vină ar fi fost chiar Laurette, pentru că nu a fost în totalitate sinceră față de Țiriac.

A fost un vis care s-a împlinit, dar a fost greșeala mea, recunosc pentru prima dată. A fost greșeala mea pentru că trebuia să fiu mult mai sinceră! Am greșit, da! Trebuia să spun asta, sunt, uite așa, așa… de acolo mi s-a tras.

A fost vorba de o terță persoană. Dacă eu eram sinceră, nu se termina.  Nu, nu am jucat la două capete. Dar nu am spus adevărul de frică să nu pierd persoana respectivă. Dar nu a fost bine, regret! Dar, pot să spun acum că am jucat la cel mai înalt nivel”, a mai spus Laurette.