Laurette trăieşte un adevărat coşmar. „Mi-e teamă ca fostul iubit să nu-mi răpească fetiţa”

În urmă cu o săptămână i-a dispărut bolidul din parcare, iar acum Laurette Atindehou (32 de ani) se teme pentru viaţa copilului ei. Mulatra a fost ameninţată, prin sms, de fostul iubit, Mihai Ştefan, că-şi va lua fata. Fotomodelul susţine că bărbatul a cam luat-o razna după ce s-a înscris într-o grupare periculoasă.

12 oct. 2016, 07:44
Laurette trăieşte un adevărat coşmar. „Mi-e teamă ca fostul iubit să nu-mi răpească fetiţa”

Se ţin belelele scai de Laurette, scrie click.ro Săptămâna trecută a rămas fără maşină după ce fostul iubit i-ar fi furat-o din parcare. A ajuns să dea cu subsemnatul la Poliţie şi speră ca, printr-o minune, să-şi recupereze Range Rover-ul, în valoare de 50.000 de euro. S-a resemnat că nu va mai conduce acel bolid, astfel că deja este văzută plimbându-se cu taxiul, însă nu aceasta este acum marea grijă a vedetei. Ea se teme să nu rămână fără Serena Luce Maria, (5 ani), fetiţa ei şi a lui Mihai Ştefan, căci acesta a trecut la ameninţări grave în acest sens.

Citeşte şi Poliţiştii i-au găsit maşina lui Laurette. Autoturismul a fost depistat în mai puţin de 24 de ore

Laurette a primit mai multe mesaje de ameninţare de la tatăl copilului ei, şi este decisă să le prezinte poliţiştilor, ca dovadă, în caz că micuţa va păţi ceva. După cum susţine Laurette, fostul ei iubit este de nerecunoscut de când a devenit membru al unei grupări periculoase.

„Mihai s-a schimbat foarte mult, după ce a intrat acum doi ani în secta «Illumina­ti». Şi-a lăsat barbă şi ac­ţionează du­­­pă nişte reguli care i se transmit zilnic. Se strâng la adunări, primeşte tot felul de ordine prin e-mail, pe care trebuie să le execute. Mi-a spus că oamenii respectivi o să-l ajute să se îmbogăţească, dacă se supune. Acum s-a tatuat pe mână, şi-a făcut o cruce în dreptul căreia e scris numele fetiţei. Îmi e frică să nu o răpească sau să-i pună viaţa în pericol. Pe acest individ îl cred în stare de orice. Dacă nu aş fi vedetă, m-ar fi împuşcat în secunda doi”, a declarat Laurette. 

Citeşte şi Laurette, dezvăluiri senzaţionale despre relaţia amoroasă cu Ion Ţiriac. „Vreau ca fetiţa mea să aibă tot ce e mai bun…”

În prezent, Laurette se luptă în instanţă pentru programul de vizită a copilului. Aceasta încearcă să demonstreze că  fetiţa nu ar fi în siguranţă cu părintele ei, mai ales că Mihai Ştefan nu are un domiciliu stabil şi refuză sistematic să plătească pensia alimentară.